16/07/2020 16/07/2020 Την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020,η συντροφιά των κοριτσιών της Γ΄ Γυμνασίου που συμμετέχει στα Κατηχητικά του Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης πραγματοποίησε, με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβα, καλοκαιρινή εξόρμηση στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου στην Εξοχή Ασβεστοχωρίου. Τη συντροφιά των κοριτσιών καλοδέχτηκε ο εφημέριος του Ναού π.Σταύρος Ιντζές. Μετά το πέρας...
16 Ιουλίου, 2020 - 22:33
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2020 - 22:10

Εξόρμηση για το Κατηχητικό της Μητροπόλεως Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Εξόρμηση για το Κατηχητικό της Μητροπόλεως Νεαπόλεως

Την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020,η συντροφιά των κοριτσιών της Γ΄ Γυμνασίου που συμμετέχει στα Κατηχητικά του Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης πραγματοποίησε, με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβα, καλοκαιρινή εξόρμηση στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου στην Εξοχή Ασβεστοχωρίου. Τη συντροφιά των κοριτσιών καλοδέχτηκε ο εφημέριος του Ναού π.Σταύρος Ιντζές.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, τα κορίτσια με την κατηχήτριά τους Σαββούλα Φιρινίδου, δασκάλα ειδικής αγωγής, τραγούδησαν για το εκκλησίασμα σκορπίζοντας νότες χαράς και αισιοδοξίας. Οι παραβρισκόμενοι ομολόγησαν ότι ήταν μια ωραία πρωτοβουλία που προκάλεσε και αναθέρμανε την ελπίδα: οι νέοι μέσα στην Εκκλησία βρίσκουν νόημα στη ζωή τους και ομορφαίνουν τη ζωή των άλλων.

Η όμορφη συντροφιά χάρηκε την ομαδική συμβίωση στον άνετο χώρο του Ξενώνα της Μητρόπολης και προγραμμάτισε τις δράσεις της για το επόμενο κατηχητικό και σχολικό έτος.

Παρακολουθήστε σχετικό βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων