27/10/2021 27/10/2021 Οι κατηχητικές συντροφιές του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής του ομωνύμου δήμου επισκέφτηκαν τις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στη Μαλακάσα το Σάββατο 23 Οκτωβρίου. Μικροί και μεγάλοι απέδρασαν και έζησαν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον της των Κατασκηνώσεων της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κατασκηνώσεις της Αρχιεπισκοπής ευλογία του...
27 Οκτωβρίου, 2021 - 14:18
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2021 - 13:56

Επίσκεψη Κατηχητικών στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Διαδώστε:
Επίσκεψη Κατηχητικών στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Οι κατηχητικές συντροφιές του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής του ομωνύμου δήμου επισκέφτηκαν τις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στη Μαλακάσα το Σάββατο 23 Οκτωβρίου.

Μικροί και μεγάλοι απέδρασαν και έζησαν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον της των Κατασκηνώσεων της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κατασκηνώσεις της Αρχιεπισκοπής ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β’, είναι ανοικτές όλο τον χρόνο για μικρούς και μεγάλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων