02/07/2020 03/07/2020 Η νεανική συντροφιά της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος αποχαιρετά τους διαδικτυακούς της φίλους και τηλεθεατές για το καλοκαίρι από τον φυσικό της χώρο, που δεν είναι άλλος από την κατασκήνωση. Την Κυριακή 5 Ιουλίου, στις 7.00 μ.μ., η “Παρέα Μετέωρη” γεμίζει τις βαλίτσες της με τα απολύτως απαραίτητα (κάμερες, μικρόφωνα, υπολογιστές, και πολλή διάθεση) και μετακομίζει...
02 Ιουλίου, 2020 - 20:55
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2020 - 2:14

Η “Παρέα Μετέωρη” πάει κατασκήνωση

Διαδώστε:
Η “Παρέα Μετέωρη” πάει κατασκήνωση

Η νεανική συντροφιά της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος αποχαιρετά τους διαδικτυακούς της φίλους και τηλεθεατές για το καλοκαίρι από τον φυσικό της χώρο, που δεν είναι άλλος από την κατασκήνωση.

Την Κυριακή 5 Ιουλίου, στις 7.00 μ.μ., η “Παρέα Μετέωρη” γεμίζει τις βαλίτσες της με τα απολύτως απαραίτητα (κάμερες, μικρόφωνα, υπολογιστές, και πολλή διάθεση) και μετακομίζει από τα στούντιο του Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλίας στο υπαίθριο στούντιο των κατασκηνώσεων του Αγίου Λαυρεντίου για ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στην Κατασκήνωση.

Ζωντανές συνδέσεις με στελέχη και άλλων Μητροπόλεων από όλη την Ελλάδα, ζωντανή μουσική, παιχνίδια, ψυχαγωγία και κατασκηνωτικές εμπειρίες θα μας ταξιδέψουν στην κατασκήνωση, την καλύτερη και εντονότερη ανάμνηση των παιδικών και νεανικών μας χρόνων.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή της Κυριακής ζωντανά πατώντας εδώ.

Δείτε τη σχετική αφίσα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων