07/10/2020 07/10/2020 Την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, το απόγευμα, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ζωοδόχου Πηγής πόλεως Νάξου, πραγματοποιήθηκε σύναξη Ιερέων και Κατηχητών, Κατηχητριών της νήσου Νάξου με την ευκαιρία της νέας Κατηχητικής Χρονιάς. Μετά την καθιερωμένη προσευχή, ο Σεβασμιώτατος έδωσε τον λόγο στον π. Αρσένιο Μελισσιανό ο οποίος μίλησε καταλλήλως. Εν συνεχεία ακολούθησε...
07 Οκτωβρίου, 2020 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2020 - 20:03

Ξεκινά η νέα Κατηχητική χρονιά στην Νάξο

Διαδώστε:
Ξεκινά η νέα Κατηχητική χρονιά στην Νάξο

Την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, το απόγευμα, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ζωοδόχου Πηγής πόλεως Νάξου, πραγματοποιήθηκε σύναξη Ιερέων και Κατηχητών, Κατηχητριών της νήσου Νάξου με την ευκαιρία της νέας Κατηχητικής Χρονιάς.

Μετά την καθιερωμένη προσευχή, ο Σεβασμιώτατος έδωσε τον λόγο στον π. Αρσένιο Μελισσιανό ο οποίος μίλησε καταλλήλως.

Εν συνεχεία ακολούθησε χρήσιμος και εποικοδομητικός διάλογος κατά την διάρκεια του οποίου ο Σεβασμιώτατος μεταξύ άλλων υπενθύμισε προς τους συμμετέχοντες κληρικούς και λαϊκούς τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, τα οποία πρέπει να τηρούνται κατά την διεξαγωγή των μαθημάτων.

Στο τέλος της Συνάξεως ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε προς όλους ευχές για την έναρξη του νέου κατηχητικού έτους.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ο Σεβασμιώτατος προσέφερε από ένα βιβλίο χρήσιμο για το έργο της κατηχήσεως σε όλους τους συμμετέχοντες και η φιλοξενούσα Ενορία του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού, φρόντισε για το κέρασμα γλυκισμάτων και αναψυκτικών.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων