06/04/2024 06/04/2024 Με τη συμμετοχή εκατοντάδων αγοριών όλων των τάξεων της σχολικής βαθμίδος, διεξήχθη, σήμερα, το Α΄ Διενοριακό τουρνουά ποδοσφαίρου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σχολής ποδοσφαίρου “Η Αγία Άννα” στο Βόλο οι οποίες παραχωρήθηκαν δωρεάν από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ιωάννη Σίμο. Στο τουρνουά, συμμετείχαν ενορίες του Βόλου, της Νέας Ιωνίας και του Βελεστίνου. Η διοργάνωση...
06 Απριλίου, 2024 - 18:00

Μεγάλη η συμμετοχή στο Α΄ Διενοριακό τουρνουά ποδοσφαίρου της Ι.Μ. Δημητριάδος

Διαδώστε:
Μεγάλη η συμμετοχή στο Α΄ Διενοριακό τουρνουά ποδοσφαίρου της Ι.Μ. Δημητριάδος

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων αγοριών όλων των τάξεων της σχολικής βαθμίδος, διεξήχθη, σήμερα, το Α΄ Διενοριακό τουρνουά ποδοσφαίρου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σχολής ποδοσφαίρου “Η Αγία Άννα” στο Βόλο οι οποίες παραχωρήθηκαν δωρεάν από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ιωάννη Σίμο.

Στο τουρνουά, συμμετείχαν ενορίες του Βόλου, της Νέας Ιωνίας και του Βελεστίνου. Η διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού και αποτελεί μία ακόμη προσπάθεια προσέγγισης των παιδιών, μέσα στα πλαίσια του κατηχητικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ξεχωριστή στιγμή, κατά τη διάρκεια του τουρνουά, υπήρξε η επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου. Ο Σεβασμιώτατος στη σύντομη ομιλία του, προέτρεψε τα παιδιά, εκτός από την άθληση του σώματός τους, να φροντίζουν και την άσκηση της ψυχής τους. ενώ είχε τη δυνατότητα να συναναστραφεί και με τους γονείς των παιδιών.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Σίμο για την δωρεάν παραχώρηση του αθλητικού χώρου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων