12/04/2023 12/04/2023 Στο βίντεο που ακολουθει μπορείτε να δείτε ηχητικά αποσπάσματα της Μεγάλης Τρίτης και φωτογραφικό υλικό, με την Παιδική και Νεανική Βυζαντινή Χορωδία «Ακαδημία Ψαλτικής Ειρμός» υπό τον Σπυρίδωνα Ασπιώτη, στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Θεσσαλονίκης. Ερμηνεύονται με συνωδία κανοναρχήματος: Αλληλουιάριο σύντομο, Αργό «Ιδού ο Νυμφίος», θ΄ ωδή του Κανόνος, Εξαποστειλάριο «Τον...
12 Απριλίου, 2023 - 10:20
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2023 - 10:23

Μεγάλη Τρίτη: Ψάλλει η Παιδική και Νεανική Βυζαντινή Χορωδία «Ακαδημία Ψαλτικής Ειρμός» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μεγάλη Τρίτη: Ψάλλει η Παιδική και Νεανική Βυζαντινή Χορωδία «Ακαδημία Ψαλτικής Ειρμός» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο βίντεο που ακολουθει μπορείτε να δείτε ηχητικά αποσπάσματα της Μεγάλης Τρίτης και φωτογραφικό υλικό, με την Παιδική και Νεανική Βυζαντινή Χορωδία «Ακαδημία Ψαλτικής Ειρμός» υπό τον Σπυρίδωνα Ασπιώτη, στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Θεσσαλονίκης.

Ερμηνεύονται με συνωδία κανοναρχήματος: Αλληλουιάριο σύντομο, Αργό «Ιδού ο Νυμφίος», θ΄ ωδή του Κανόνος, Εξαποστειλάριο «Τον Νυμφώνα σου», Πασαπνοάριο Ιακώβου Πρωτοψάλτου, Εφύμνια του ασματικού Τυπικού και το 1ο Ιδιόμελο των Αίνων «Εν ταις λαμπρότησι των Αγίων σου».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων