15/01/2020 15/01/2020 Με αφορμή την εορτή και τη σκέψη των Τριών Ιεραρχών, αλλά και την έκδοση του εικονογραφημένου βιβλίου της Π. Μωραΐτου «Ο Όμηρος ταξιδεύει στην αρχαιότητα και αναζητά την αλήθεια», από την Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Πολίτες της οικουμένης, μέλη της...
15 Ιανουαρίου, 2020 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2020 - 14:18

Μια συζήτηση για τη συνάντηση Χριστιανισμού-Ελληνισμού

Διαδώστε:
Μια συζήτηση για τη συνάντηση Χριστιανισμού-Ελληνισμού

Με αφορμή την εορτή και τη σκέψη των Τριών Ιεραρχών, αλλά και την έκδοση του εικονογραφημένου βιβλίου της Π. Μωραΐτου «Ο Όμηρος ταξιδεύει στην αρχαιότητα και αναζητά την αλήθεια», από την Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Πολίτες της οικουμένης, μέλη της Εκκλησίας . Μια συζήτηση για τη συνάντηση Χριστιανισμού-Ελληνισμού».

Προβληματισμούς εισηγούνται:

ο κ. Δημήτριος Μόσχος, επίκουρος Καθηγητής στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών

ο κ. Ηλίας Λιαμής, δρ Θεολογίας – Μουσικοπαιδαγωγός – Σ υγγραφέας

Παρεμβαίνει ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, πρόεδρος της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος

Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Μεγ. Βασιλείου 15, Κεραμικός) με ελεύθερη είσοδο για όλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων