03/02/2020 03/02/2020 Πραγματοποιήθηκε σήμερα διάλεξη του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου, στη Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης, κατά την οποία ανέπτυξε το θέμα, “Μικτοί γάμοι- Ποιμαντική και κανονική θεώρηση”. Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα συνεδριάσεων της Σχολής και ήταν ενταγμένη στο μεταπτυχιακό μάθημα του Καθηγητή π. Αθανασίου Γκίκα. Τον Σεβασμιώτατο προλόγισε ο Κοσμήτορας της Σχολής Θεόδωρος Γιάγκου ο οποίος...
03 Φεβρουαρίου, 2020 - 18:53
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2020 - 19:05

“Μικτοί Γάμοι- Ποιμαντική και κανονική θεώρηση”

Διαδώστε:
“Μικτοί Γάμοι- Ποιμαντική και κανονική θεώρηση”

Πραγματοποιήθηκε σήμερα διάλεξη του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου, στη Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης, κατά την οποία ανέπτυξε το θέμα, “Μικτοί γάμοι- Ποιμαντική και κανονική θεώρηση”.

Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα συνεδριάσεων της Σχολής και ήταν ενταγμένη στο μεταπτυχιακό μάθημα του Καθηγητή π. Αθανασίου Γκίκα.

Τον Σεβασμιώτατο προλόγισε ο Κοσμήτορας της Σχολής Θεόδωρος Γιάγκου ο οποίος αναφέρθηκε στην γνωριμία του με τον Άγιο Σμύρνης στο πλαίσιο των εργασιών της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου.

Παρευρέθηκαν ο καθηγητής, π. Χρυσόστομος Νάσης, κληρικοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές. Ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση στο επίκεντρο της οποίας ήταν οι σύγχρονες προκλήσεις και δεδομένα πάνω στο θέμα των μικτών γάμων.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Χάδος

Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων