10/12/2020 10/12/2020 Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού «Ελληνορθόδοξη Πολύτεκνη Οικογένεια» (αρ. τ. 168/Χριστούγεννα 2020) για δεύτερη φορά στο τρέχον έτος (η πρώτη ήταν το Πάσχα) και μάλιστα και σε ηλεκτρονική μορφή. Οι υπεύθυνοι της Έκδοσης ανακοινώνουν ότι θα προσπαθήσουν να στείλουν το περιοδικό και ταχυδρομικώς, ωστόσο, επειδή το ταχυδρομείο απειλείται με κατάρρευση, δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν...
10 Δεκεμβρίου, 2020 - 17:57
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2020 - 17:50

Νέο τεύχος για την «Ελληνορθόδοξη Πολύτεκνη Οικογένεια»

Διαδώστε:
Νέο τεύχος για την «Ελληνορθόδοξη Πολύτεκνη Οικογένεια»

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού «Ελληνορθόδοξη Πολύτεκνη Οικογένεια» (αρ. τ. 168/Χριστούγεννα 2020) για δεύτερη φορά στο τρέχον έτος (η πρώτη ήταν το Πάσχα) και μάλιστα και σε ηλεκτρονική μορφή.

Οι υπεύθυνοι της Έκδοσης ανακοινώνουν ότι θα προσπαθήσουν να στείλουν το περιοδικό και ταχυδρομικώς, ωστόσο, επειδή το ταχυδρομείο απειλείται με κατάρρευση, δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν πότε θα φθάσει στα χέρια των αναγνωστών!

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Πολυτέκνων (Π.Ε.ΦΙ.Π), Ιωάννης Γ. Θαλασσινός, παρακαλεί το κοινό να προσέξει αυτό το τεύχος, γιατί, εκτός από τις ωραίες Πολύτεκνες Οικογένειες που παρουσιάζονται, περιλαμβάνονται και ενδιαφέροντα άρθρα.

«Είναι νομίζουμε αυτονόητο ότι αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο πού διανύουμε, λόγω της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσεως ως απόρροια της υγειονομικής, οι αδελφοί μας Πολύτεκνοι έχουν φθάσει στα όριά τους. Μαζί με το Περιοδικό μας σας επισυνάπτουμε και αυτόν το σύνδεσμο με μια ΕΚΚΛΗΣΗ στην αγάπη σας.

Καλά, ευλογημένα και θεάρεστα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέον Έτος 2021!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων