09/11/2020 09/11/2020 Στη σημερινή εκπομπή «Πέρασμα» του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ι.Α.Α., που είναι αφιερωμένη στον εορτάζοντα Άγιο Νεκτάριο, ο π. Συμεών Βενετσιάνος συζητά απόψε, στις 21:00, για μία ώρα με τον π. Εμμανουήλ Γιαννούλη, συγγραφέα βιβλίου για τον Άγιο, με τον θεολόγο Παναγιώτη Φραγκάκο και τον ηθοποιό Άρη Σερβετάλη, που τον ενσαρκώνει στην ταινία “Man...
09 Νοεμβρίου, 2020 - 10:29
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2020 - 10:19

Ο Άρης Σερβετάλης για τον Άγιο Νεκτάριο στο «Πέρασμα»

Διαδώστε:
Ο Άρης Σερβετάλης για τον Άγιο Νεκτάριο στο «Πέρασμα»

Στη σημερινή εκπομπή «Πέρασμα» του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ι.Α.Α., που είναι αφιερωμένη στον εορτάζοντα Άγιο Νεκτάριο, ο π. Συμεών Βενετσιάνος συζητά απόψε, στις 21:00, για μία ώρα με τον π. Εμμανουήλ Γιαννούλη, συγγραφέα βιβλίου για τον Άγιο, με τον θεολόγο Παναγιώτη Φραγκάκο και τον ηθοποιό Άρη Σερβετάλη, που τον ενσαρκώνει στην ταινία “Man of God” (Ο άνθρωπος του Θεού), μια διεθνή κινηματογραφική παραγωγή σε σενάριο και σκηνοθεσία της Yelena Popovic.

Η ταινία είναι μια παραγωγή της SimeonEntertainment και της ViewMasterFilms, σε συνεργασία με την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος Ο Γραικός και το EurogroupLtd, με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, της Deep Dream, της Ingenuity-FO, της NPΑσφαλιστικής, της «Ασφάλειαι Μινέττα» και του ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας).

Δείτε επίσης: Πέρασμα : Κάθε Δευτέρα 9.00-10.00 το βράδυ διαδικτυακά κοντά μας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων