31/10/2021 31/10/2021 Αύριο, Δευτέρα 1η Νοεμβρίου, εορτή των Αγίων Αναργύρων, στις 9.00 το βράδυ το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών προβάλλει την διαδικτυακή εκπομπή «Πέρασμα» με θέμα: Άγιος Λουκάς Αρχιεπίσκοπος Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, Καθηγητής ανατομίας και χειρουργικής. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος μάς γνωρίζει τον κορυφαίο επιστήμονα και θαυματουργό Άγιο, το επαναστατικό έργο του στις...
31 Οκτωβρίου, 2021 - 11:40
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2021 - 11:42

O Μητροπολίτης Αργολίδος για τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό στο «Πέρασμα»

Διαδώστε:
O Μητροπολίτης Αργολίδος για τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό στο «Πέρασμα»

Αύριο, Δευτέρα 1η Νοεμβρίου, εορτή των Αγίων Αναργύρων, στις 9.00 το βράδυ το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών προβάλλει την διαδικτυακή εκπομπή «Πέρασμα» με θέμα:

Άγιος Λουκάς Αρχιεπίσκοπος Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, Καθηγητής ανατομίας και χειρουργικής. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος μάς γνωρίζει τον κορυφαίο επιστήμονα και θαυματουργό Άγιο, το επαναστατικό έργο του στις επεμβάσεις, τις πρωτοποριακές μέθοδοι στις εγχειρήσεις μεταμόσχευσης, την προσφορά του στους τραυματίες πολέμου, τις συλλήψεις, φυλακίσεις και εξορίες του, τις δοκιμασίες, τους αντιπάλους και τα προβλήματα υγείας, το συγγραφικό έργο του, τη φιλανθρωπία, την πνευματικότητα και την τιμή από τον Θεό και τους ανθρώπους

Η συζήτηση κινηματογραφήθηκε στον μουσειακό χώρο του Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, στα Λευκάκια Ναυπλίου.

Η εκπομπή θα βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Νεότητος www.neotita.gr.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων