03/04/2019 03/04/2019 Κοντά στους μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Κάμπου βρέθηκε ο Μητροπολίτης Μάνης. Πιο συγκεκριμένα χθες Τρίτη 2 Απριλίου 2019, ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος μετέβη στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κάμπου, Δήμου Δυτικής Μάνης, όπου εκκλησιάσθηκαν οι μαθητές/τριες με τους καθηγητές τους, του Γυμνασίου Κάμπου και τέλεσε εκεί τους Χαιρετισμούς της Παναγίας, ενώ μίλησε κατάλληλα...
03 Απριλίου, 2019 - 22:43
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2019 - 22:44

Ο Μητρ. Μάνης κοντά στα παιδιά του Γυμνασίου

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Μάνης κοντά στα παιδιά του Γυμνασίου

Κοντά στους μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Κάμπου βρέθηκε ο Μητροπολίτης Μάνης. Πιο συγκεκριμένα χθες Τρίτη 2 Απριλίου 2019, ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος μετέβη στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κάμπου, Δήμου Δυτικής Μάνης, όπου εκκλησιάσθηκαν οι μαθητές/τριες με τους καθηγητές τους, του Γυμνασίου Κάμπου και τέλεσε εκεί τους Χαιρετισμούς της Παναγίας, ενώ μίλησε κατάλληλα στα παιδιά για την ιστορία των Χαιρετισμών. Στη συνέχεια επεσκέφθηκε και το Δημοτικό Σχολείο Βέργας.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην Ι.Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στους Δολούς (Κάθισμα), όπου είχε πνευματική σύναξη με την εκεί μονάζουσα Αδελφότητα μαζί με τον ηγούμενο της γέροντα Γαβριήλ. Ακολούθως συναντήθηκε με τον π. Νικόδημο Γιαννακόπουλο, ο οποίος ειδικώς εκλήθη από την Κύμη Ευβοίας για εξομολόγηση στην Καρδαμύλη, στη Στούπα και στον Κάμπο Αβίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων