16/12/2020 16/12/2020 Ένα πολύ όμορφο βίντεο δημοσίευσε στο κανάλι στο Youtube ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής από τη Μενεμένη της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως με τα μικρά παιδιά της ενορίας να ανοίγουν τις πόρτες του Ναού μετά την απόφαση να επαναλειτουργήσουν. Το βίντεο, όπως αναφέρουν από τον Ιερό Ναό, “είναι πλούσιο σε συμβολισμούς και συναισθήματα, δημιούργησε...
16 Δεκεμβρίου, 2020 - 18:01
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2020 - 17:54

“Οι Εκκλησίες επαναλειτουργούν!”

Διαδώστε:
“Οι Εκκλησίες επαναλειτουργούν!”

Ένα πολύ όμορφο βίντεο δημοσίευσε στο κανάλι στο Youtube ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής από τη Μενεμένη της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως με τα μικρά παιδιά της ενορίας να ανοίγουν τις πόρτες του Ναού μετά την απόφαση να επαναλειτουργήσουν.

Το βίντεο, όπως αναφέρουν από τον Ιερό Ναό, “είναι πλούσιο σε συμβολισμούς και συναισθήματα, δημιούργησε ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Μενεμένης στη Δυτική Θεσσαλονίκη, με αφορμή την επαναλειτουργία των Εκκλησιών, με τη συμμετοχή πιστών, μετά τη δίμηνη παύση εξαιτίας του COVID-19.

Τις κλειστές θύρες του Ναού ανοίγουν διάπλατα τα παιδιά της Ενορίας με τον αυθορμητισμό και την αθωότητα που διακρίνει τις παιδικές τους ψυχές.

Οι μικροί φίλοι γίνονται οι πρώτοι προσκυνητές του Ναού και καλούν τον καθένα από μας να ακολουθήσουμε τον βηματισμό τους και να επιστρέψουμε και πάλι στην Εκκλησία, στην κοινή προσευχή, διασφαλίζοντας έτσι την ενότητά μας.

Το βίντεο, που αποτελεί έμπνευση του προϊσταμένου του Ναού αρχιμ. Παντελεήμονος Αναστασιάδη, γυρίστηκε με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα”.

Παρακολουθήστε: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων