10/06/2020 10/06/2020 Την Τρίτη 9 Ιουνίου από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ ικανοποιητικός αριθμός εθελοντών (περίπου 15 άτομα), με πρώτο τον Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεώργιος, πήγε στους χώρους της κατασκήνωσης της Μητροπόλεως, στην Ανατολική Φραγκίστα Ευρυτανίας. Παρότι φέτος η κατασκήνωση δε θα λειτουργήσει για τα παιδιά, έπρεπε να πραγματοποιηθούν κάποιες απαραίτητες εργασίες καθαρισμού στις εγκαταστάσεις. “Ο...
10 Ιουνίου, 2020 - 16:43
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2020 - 17:00

Οι νέοι στηρίζουν τον εθελοντισμό

Διαδώστε:
Οι νέοι στηρίζουν τον εθελοντισμό

Την Τρίτη 9 Ιουνίου από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ ικανοποιητικός αριθμός εθελοντών (περίπου 15 άτομα), με πρώτο τον Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεώργιος, πήγε στους χώρους της κατασκήνωσης της Μητροπόλεως, στην Ανατολική Φραγκίστα Ευρυτανίας.

Παρότι φέτος η κατασκήνωση δε θα λειτουργήσει για τα παιδιά, έπρεπε να πραγματοποιηθούν κάποιες απαραίτητες εργασίες καθαρισμού στις εγκαταστάσεις.

“Ο εθελοντισμός στηρίζεται στην αυτόβουλη συμμετοχή του ενεργού πολίτη. Είναι κατά βάση μία κίνηση καλής θέλησης και είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το ήθος, τις ανάγκες, τα όνειρα και τις δυνατότητες του ενεργού πολίτη που αγωνίζεται για μια καλύτερη ζωή, ένα καλύτερο μέλλον και μια καλύτερη κοινωνία μέσα στην οποία ζει και αναπτύσσεται. Χαιρόμαστε και δοξάζουμε το όνομα του Τριαδικού Θεού που ο κύκλος των εθελοντών συνανθρώπων μας γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος!”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της Μητροπόλεως.  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων