24/11/2021 24/11/2021 Έξι εργαστήρια πολιτιστικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων απασχόλησης για παιδιά, τέκνα των ωφελούμενων στο νησί της Σύρου, πραγματοποίησε το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης Ιεράς Μητρόπολης Σύρου στο πλαίσιο των δράσεων των Συνοδευτικών Μέτρων του προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων» (ΤΕΒΑ). Η θεματολογία των εργαστηρίων αφορούσε στην αναγνώριση, την έκφραση και τη...
24 Νοεμβρίου, 2021 - 17:22
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2021 - 17:13

Εργαστήρια δημιουργικών δραστηριοτήτων για παιδιά σε Σύρο, Τήνο, Νάξο

Διαδώστε:
Εργαστήρια δημιουργικών δραστηριοτήτων για παιδιά σε Σύρο, Τήνο, Νάξο

Έξι εργαστήρια πολιτιστικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων απασχόλησης για παιδιά, τέκνα των ωφελούμενων στο νησί της Σύρου, πραγματοποίησε το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης Ιεράς Μητρόπολης Σύρου στο πλαίσιο των δράσεων των Συνοδευτικών Μέτρων του προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων» (ΤΕΒΑ).

Η θεματολογία των εργαστηρίων αφορούσε στην αναγνώριση, την έκφραση και τη διαχείριση των συναισθημάτων, καθώς επίσης και στην υγιεινή διατροφή, τις ομάδες και κατηγορίες τροφίμων και την μεσογειακή πυραμίδα, μέσα από εικαστικές δραστηριότητες, όπως ζωγραφική, κολάζ και απλές κατασκευές. Οι ομάδες δημιουργήθηκαν ανάλογα με την ηλικία των παιδιών και διαχωρίστηκαν σε ομάδες παιδιών προσχολικής/νηπιακής ηλικίας (5-6 ετών), σχολικής ηλικίας (7-12 ετών) και μέσης εφηβικής ηλικίας (13-15 ετών).

Αντίστοιχα εργαστήρια πραγματοποιούνται στα νησιά της Νάξου και Τήνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων