01/11/2019 01/11/2019 Ο Ιερός Ναός Αγίας Σοφίας Ψυχικού και η Ελληνοεκδοτική διοργανώνουν την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου την παρουσίαση του βιβλίου της κ. Κυριακής Φράγκου με τίτλο: “Όρεξη να’ χεις για Θεό”. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσης και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος. Από τον πρόλογο ……Η κατάθεση ψυχής που κρατάτε στα...
01 Νοεμβρίου, 2019 - 16:04
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2019 - 16:40

“Όρεξη να’ χεις για Θεό”

Διαδώστε:
“Όρεξη να’ χεις για Θεό”

Ο Ιερός Ναός Αγίας Σοφίας Ψυχικού και η Ελληνοεκδοτική διοργανώνουν την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου την παρουσίαση του βιβλίου της κ. Κυριακής Φράγκου με τίτλο: “Όρεξη να’ χεις για Θεό”.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσης και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος.

Από τον πρόλογο

……Η κατάθεση ψυχής που κρατάτε στα χέρια σας γεννήθηκε στους δρόμους της στοργής και της θλίψης μια Μεγάλη Παρασκευή και διαμορφώθηκε μέσα στα φορτηγά της προσφοράς, μεθώντας πνευματικά με το ευώδες άρωμα από την ιχθυόσκαλα της Νέας Μηχανιώνας. Η Κυριακή, με συνεπιβάτες την ανθρώπινη αδυναμία αλλά και την καλή προαίρεση, ταξιδεύει τον αναγνώστη μέσα από τα προσωπικά της βιώματα σε μέρη στα οποία συχνάζει η θλίψη και η απελπισία, με τελικό προορισμό την πίστη και την ελπίδα στην Ανάσταση. Το βιβλίο έχει ως στόχο να αφυπνίσει τη συνείδησή μας, ώστε να ακολουθήσουμε κι εμείς δρόμους διακονίας προς τον ταλαιπωρημένο άνθρωπο. Μας προτρέπει να μοιράσουμε χαμόγελα κι ελπίδες. Έτσι, για να αισθανθεί ο άνθρωπος, ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Το βιβλίο προλογίζει ο πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Χριστοδούλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων