02/11/2023 02/11/2023 Είκοσι έξι (26) ολοκαίνουργιες και χειροποίητες εικόνες κοσμούν πλέον τις αίθουσες του 1ου ΓΕΛ Νέου Ψυχικού. Η πρωτοβουλία υλοποιήθηκε ύστερα από αίτημα της διευθύνσεως του σχολείου ώστε να αντικατασταθούν οι παλαιότερες εικόνες λόγω φθορών από τα χρόνια, με καινούργιες. Οι ιερές εικόνες επιλέχθησαν με προσοχή ώστε να δημιουργούν στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς αισθήματα παρηγοριάς,...
02 Νοεμβρίου, 2023 - 21:08
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2023 - 21:24

Πρόγραμμα «Εικόνες στα Σχολεία» της Νεανικής Εστίας του Ι.Ν. Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού

Διαδώστε:
Πρόγραμμα «Εικόνες στα Σχολεία» της Νεανικής Εστίας του Ι.Ν. Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού

Είκοσι έξι (26) ολοκαίνουργιες και χειροποίητες εικόνες κοσμούν πλέον τις αίθουσες του 1ου ΓΕΛ Νέου Ψυχικού.

Η πρωτοβουλία υλοποιήθηκε ύστερα από αίτημα της διευθύνσεως του σχολείου ώστε να αντικατασταθούν οι παλαιότερες εικόνες λόγω φθορών από τα χρόνια, με καινούργιες.

Οι ιερές εικόνες επιλέχθησαν με προσοχή ώστε να δημιουργούν στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς αισθήματα παρηγοριάς, ελπίδας και προσδοκιών για το μέλλον τους.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Εικόνες στα Σχολεία» της Νεανικής Εστίας του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού και αφορά μόνο στα Σχολεία που εδρεύουν στα όρια της Ενορίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων