19/07/2021 19/07/2021 Η κατασκήνωση στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής αφού αποχαιρέτησε τα κορίτσια υποδέχθηκε τα αγόρια για τη δική τους κατασκηνωτική περίοδο, όπου απολαμβάνουν όμορφες και ευχάριστες στιγμές στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Μητρόπολης. Τα στελέχη, τα οποία προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά, φροντίζουν μέσα από τις καθημερινές δραστηριότητες να ευχαριστήσουν και να διασκεδάσουν τους...
19 Ιουλίου, 2021 - 12:08
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2021 - 11:36

Στη λειτουργική ζωή της Εκκλησίας συμμετέχουν τα παιδιά στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Μαρωνείας

Διαδώστε:
Στη λειτουργική ζωή της Εκκλησίας συμμετέχουν τα παιδιά στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Μαρωνείας

Η κατασκήνωση στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής αφού αποχαιρέτησε τα κορίτσια υποδέχθηκε τα αγόρια για τη δική τους κατασκηνωτική περίοδο, όπου απολαμβάνουν όμορφες και ευχάριστες στιγμές στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Μητρόπολης. Τα στελέχη, τα οποία προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά, φροντίζουν μέσα από τις καθημερινές δραστηριότητες να ευχαριστήσουν και να διασκεδάσουν τους μικρούς κατασκηνωτές.

Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού, το σκάκι, το μπάνιο στη θάλασσα, το τραγούδι, ο παραδοσιακός χορός, εναλλάσσονται αρμονικά με τα εκπαιδευτικά και ενημερωτικά προγράμματα, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών κατασκηνωτών καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το σημαντικότερο όλων, όμως, είναι η συμμετοχή στη λειτουργική και λατρευτική ζωή της Εκκλησίας με το Μυστήριο της Εξομολόγησης και την τακτική τέλεση της Θείας Λειτουργίας.
Φυσικά, μικροί και μεγάλοι εύχονται να μην τελείωναν ποτέ αυτές οι στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων