30/05/2020 30/05/2020 Η «ΣυνΚατeχηση» είναι ένα πρόγραμμα δύο εβδομαδιαίων διαδικτυακών εκπομπών που σκοπό έχουν να υποκαταστήσουν τα μαθήματα των κατηχητικών συνάξεων που δεν μπορούν πλέον να λειτουργήσουν στους ενοριακούς χώρους εξαιτίας των μέτρων προφύλαξης από την πανδημία του κορωνοΐου. Ο τίτλος «ΣυνΚατeχηση» υποδηλώνει την από κοινού κατήχηση όλων των συμμετεχόντων στις κατηχητικές συνάξεις της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας...
30 Μαΐου, 2020 - 16:54
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2020 - 16:13

“ΣυνΚατeχηση” και “ΣυνΚατeχηση για παιδιά”

Διαδώστε:
“ΣυνΚατeχηση” και “ΣυνΚατeχηση για παιδιά”

Η «ΣυνΚατeχηση» είναι ένα πρόγραμμα δύο εβδομαδιαίων διαδικτυακών εκπομπών που σκοπό έχουν να υποκαταστήσουν τα μαθήματα των κατηχητικών συνάξεων που δεν μπορούν πλέον να λειτουργήσουν στους ενοριακούς χώρους εξαιτίας των μέτρων προφύλαξης από την πανδημία του κορωνοΐου. Ο τίτλος «ΣυνΚατeχηση» υποδηλώνει την από κοινού κατήχηση όλων των συμμετεχόντων στις κατηχητικές συνάξεις της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας (Συν) μέσω του διαδικτυακού διαύλου (e)

Σήμερα, Σάββατο 30 Μαΐου 2020,  το πρωί μεταδόθηκε η εκπομπή «ΣυνΚατeχηση για παιδιά» που απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού.

Δείτε εδώ την εκπομπή για τα παιδιά:

Σε λίγες ώρες, το απόγευμα του Σαββάτου στις 7.30 μ.μ. θα μεταδοθεί η εκπομπή «ΣυνΚατeχηση» που θα απευθύνεται στα μέλη των κατηχητικών συνάξεων του ανώτερου κατηχητικού και των κύκλων μελέτης Αγίας Γραφής.

Πατήστε Εδώ για να Δείτε την εκπομπή!

Τις εκπομπές μπορείτε να παρακολουθείτε μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, www.imverias.gr, και από την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook. Ερωτήσεις, προτάσεις και σχόλια μπορείτε να αποστείλετε στο email του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως:  [email protected].

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων