08/05/2019 08/05/2019 Ολοκληρώθηκε  η τετραήμερη εκδρομή των στελεχών του νεανικού έργου Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στο Βελιγράδι. 50 στελέχη -νέοι και νέες- με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα από την Τρίτη του Πάσχα 30 Απριλίου έως και την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις τρεις μεγάλες πόλεις...
08 Μαΐου, 2019 - 14:57
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2019 - 15:32

Νέοι από την Θεσσαλονίκη στο Βελιγράδι

Διαδώστε:
Νέοι από την Θεσσαλονίκη στο Βελιγράδι

Ολοκληρώθηκε  η τετραήμερη εκδρομή των στελεχών του νεανικού έργου Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στο Βελιγράδι.

50 στελέχη -νέοι και νέες- με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα από την Τρίτη του Πάσχα 30 Απριλίου έως και την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις τρεις μεγάλες πόλεις της Σερβίας (Βελιγράδι, Νόβισαντ, Νις) με τα αξιοθέατά της αλλά και να έρθουν σε επικοινωνία με τους ορθόδοξους Σέρβους αδελφούς.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Ο Αρχιδιάκονος του Πατριαρχείου Σερβίας π. Βλαδίμηρος με μεγάλη χαρά -αλλά και ευγνωμοσύνη για τα όσα η Ι.Μ. Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως προσέφερε στους Σέρβους αδελφούς κατά τα δύσκολα χρόνια της δοκιμασίας τους- μας συνόδευσε και μας ξενάγησε στην ενορία της Αγίας Παρασκευής Βελιγραδίου όπου οι πατέρες της εκεί ενορίας μάς υποδέχτηκαν με μια όμορφη και ζεστή δεξίωση στο πνευματικό κέντρο της ενορίας.

Ενόψει της λήξης της κατηχητικής χρονιάς αλλά και του καλοκαιριού που πλησιάζει η εκδρομή μας ολοκληρώθηκε με την ευχή όλα τα στελέχη – η μεγάλη αυτή οικογένεια της Μητρόπολής μας- που συμμετείχαν στην εκδρομή να έχουν υγεία, δύναμη και πνευματική προκοπή έτσι ώστε με ανανεωμένες τις δυνάμεις και με τη χάρη του Θεού να διακονούν στο έργο της εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων