27/05/2020 27/05/2020 Ολοκληρώνεται απόψε ο πρώτος κύκλος διαδικτυακών εκπομπών, που πραγματοποίησε τo Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών κάθε Τετάρτη βράδυ, 9.00-11.00 μ.μ., με τον τίτλο «Πέρασμα… όταν η οθόνη γίνεται τόπος συνάντησης». Η εκπομπή απευθύνεται στους σεβαστούς Ιερείς, στους Κατηχητές και τις Κατηχήτριες και σε όλους τους εκλεκτούς συνεργάτες του ποιμαντικού νεανικού έργου του...
27 Μαΐου, 2020 - 19:50

Τελευταία εκπομπή της χρονιάς απόψε για το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας

Διαδώστε:
Τελευταία εκπομπή της χρονιάς απόψε για το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας

Ολοκληρώνεται απόψε ο πρώτος κύκλος διαδικτυακών εκπομπών, που πραγματοποίησε τo Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών κάθε Τετάρτη βράδυ, 9.00-11.00 μ.μ., με τον τίτλο «Πέρασμα… όταν η οθόνη γίνεται τόπος συνάντησης».

Η εκπομπή απευθύνεται στους σεβαστούς Ιερείς, στους Κατηχητές και τις Κατηχήτριες και σε όλους τους εκλεκτούς συνεργάτες του ποιμαντικού νεανικού έργου του Ιδρύματος, αλλά και σε νέους γονείς, φοιτητές, επιστήμονες, μαθητές Λυκείου και κάθε ενδιαφερόμενο, καθώς περιλαμβάνει ευρύτητα θεμάτων, προσπαθώντας να καλύψει πολλούς τομείς της επικαιρότητας, της ορθόδοξης πνευματικότητας και του εκκλησιαστικού μας βίου.

Σήμερα είναι η τελευταία εκπομπή αυτού του πρώτου κύκλου, με προοπτική την επανέναρξη κατά το νέο ιεραποστολικό έτος, σε εντελώς ανανεωμένη βάση. Στην αποψινή εκπομπή θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τη σχέση των νέων με την Εκκλησία, την κατήχηση και τις νέες προκλήσεις στην ποιμαντική της νεότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων