12/12/2019 12/12/2019 Στην Αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λαρίσης, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα, η Χριστουγεννιάτικη Εορτή των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου. Σύμφωνα  με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης αναφέρεται, “Απευθύνουμε θερμή παράκληση να έλθετε όλοι, για να χειροκροτήσετε τα παιδιά και τους κατηχητές μας και να τους...
12 Δεκεμβρίου, 2019 - 1:27
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2019 - 1:54

Χριστουγεννιάτικη Εορτή των Κατηχητικών Σχολείων της ΙΜ Λαρίσης

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη Εορτή των Κατηχητικών Σχολείων της ΙΜ Λαρίσης

Στην Αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λαρίσης, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα, η Χριστουγεννιάτικη Εορτή των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου.
Σύμφωνα  με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης αναφέρεται, “Απευθύνουμε θερμή παράκληση να έλθετε όλοι, για να χειροκροτήσετε τα παιδιά και τους κατηχητές μας και να τους ενθαρρύνεται να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να αγωνίζονται μέσα στο χώρο της Αγίας μας Εκκλησίας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων