19/11/2018 19/11/2018 Την τελευταία του πνοή άφησε, σε ηλικία 91 ετών, ο Ελληνο-Αμερικανός επιχειρηματίας και επιφανές στέλεχος της οργανωμένης ομογένειας, κ. Ηλίας Μπέτζιος (Elias Betzios), σκορπίζοντας τη θλίψη στην ελληνική κοινότητα της Νέας Υόρκης και όχι μόνον. Όντας, ένα παράδειγμα πρωτοπόρου Έλληνα στις ΗΠΑ, ο Ηλίας Μπέτζιος ίδρυσε, στις αρχές της δεκαετίας του ’60, μαζί με τους...
19 Νοεμβρίου, 2018 - 11:23
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2018 - 11:27

«Έφυγε» ο επιφανής ομογενής Ηλίας Μπέτζιος

Διαδώστε:
«Έφυγε» ο επιφανής ομογενής Ηλίας Μπέτζιος

Την τελευταία του πνοή άφησε, σε ηλικία 91 ετών, ο Ελληνο-Αμερικανός επιχειρηματίας και επιφανές στέλεχος της οργανωμένης ομογένειας, κ. Ηλίας Μπέτζιος (Elias Betzios), σκορπίζοντας τη θλίψη στην ελληνική κοινότητα της Νέας Υόρκης και όχι μόνον.

Όντας, ένα παράδειγμα πρωτοπόρου Έλληνα στις ΗΠΑ, ο Ηλίας Μπέτζιος ίδρυσε, στις αρχές της δεκαετίας του ’60, μαζί με τους συνεταίρους του, Γιώργο Λιόλη (George Liolis) και Εμμανουήλ Τζέλιο (Manny Tzelios) την εταιρεία «Ellios Pizza», που αποδείχθηκε μία από τις πιο επιτυχημένες φίρμες κατεψυγμένης πίτσας στην Βορειο-Ανατολική Ακτή.

 

ΠΗΓΗ: www.ekirikas.com ΦΩΤΟ: greeknewsonline.com

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων