03/12/2018 03/12/2018 Χιλιάδες μίλια μακριά ταξίδεψαν Έλληνες τεχνίτες προκειμένου να βοηθήσουν στην οικοδόμηση μιας μοναδικής εκκλησίας στο Palm Harbor της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Όπως γράφει το www.baynews9.com, η κατασκευή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το Πάσχα και ο Ιερό Ναός θα είναι αφιερωμένος στους Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη. “Για μένα, είναι θαυμαστό ότι χτίζουμε αυτή την εκκλησία”, δήλωσε η επικεφαλής...
03 Δεκεμβρίου, 2018 - 11:56
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2018 - 12:02

Νέος Ιερός Ναός στο Παλμ Χάρμπορ της Φλόριντα

Διαδώστε:
Νέος Ιερός Ναός στο Παλμ Χάρμπορ της Φλόριντα

Χιλιάδες μίλια μακριά ταξίδεψαν Έλληνες τεχνίτες προκειμένου να βοηθήσουν στην οικοδόμηση μιας μοναδικής εκκλησίας στο Palm Harbor της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Όπως γράφει το www.baynews9.com, η κατασκευή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το Πάσχα και ο Ιερό Ναός θα είναι αφιερωμένος στους Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη.

“Για μένα, είναι θαυμαστό ότι χτίζουμε αυτή την εκκλησία”, δήλωσε η επικεφαλής της Εκκλησίας, Ειρήνη Κουλιανού και πρόσθεσε ότι θα “θα έχουμε αυτό το όμορφο σύμβολο για να μοιραστούμε με τους επισκέπτες, τους τουρίστες και τους ντόπιους”.

Πρόκειται για μία ενορία η οποία κυριολεκτικά αναβιώνει μέσα από τις στάχτες μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά που κατέστρεψε την εκκλησία πριν από λίγα χρόνια.

Οι ενορίτες ελπίζουν ότι η νέα εκκλησία θα ενσταλάξει την πίστη και θα προσφέρει έμπνευση για τους αιώνες που θα ακολουθήσουν. Η κατασκευή βρίσκεται στην τελική φάση και εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμη πριν από το Πάσχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων