14/11/2018 14/11/2018 Η Ερευνητική Μονάδα Δημόσιων Πολιτισμών (RUPC) και το Κέντρο Εικαστικών Τεχνών (CoVA) παρουσίασαν πρόσφατα μία δημόσια διάλεξη του Andrew Jakubowicz, Καθηγητή Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Σίδνεϊ, στο Ελληνικό Κέντρο. Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης ανακοινώθηκαν επίσης δύο σημαντικές εκθέσεις για τον πολυπολιτισμό. Η πρώτη έκθεση παρουσιάστηκε από τον Καθηγητή Νίκο Παπαστεργιάδη με τίτλο: «From...
14 Νοεμβρίου, 2018 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2018 - 11:18

Οι Έλληνες και οι πολιτικές του Αυστραλιανού κοσμοπολιτισμού

Διαδώστε:
Οι Έλληνες και οι πολιτικές του Αυστραλιανού κοσμοπολιτισμού

Η Ερευνητική Μονάδα Δημόσιων Πολιτισμών (RUPC) και το Κέντρο Εικαστικών Τεχνών (CoVA) παρουσίασαν πρόσφατα μία δημόσια διάλεξη του Andrew Jakubowicz, Καθηγητή Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Σίδνεϊ, στο Ελληνικό Κέντρο.

Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης ανακοινώθηκαν επίσης δύο σημαντικές εκθέσεις για τον πολυπολιτισμό.

Η πρώτη έκθεση παρουσιάστηκε από τον Καθηγητή Νίκο Παπαστεργιάδη με τίτλο: «From Ethnic Enclave to Cosmopolitan Cultures: Evaluating the Greek Center for Contemporary Culture in the City of Melbourne». Την επιμελήθηκαν οι Daniella Trimboli, Tia Di Biase, Barry Burgan και ο Νίκος Παπαστεργιάδης.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ www.ekirikas.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων