16/11/2018 16/11/2018 Συγκίνηση και έντονα συναισθήματα χαρακτήρισαν την παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα – ερευνητή, κ. Πέτρου Σαραντάκη, «Οι Αρκάδες της Αμερικής – Ιστορία και Προσφορά», η οποία πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου «Vista Sky Lounge», στο Λονγκ Αϊλαντ Σίτι στο πλαίσιο των τετραήμερων εκδηλώσεων της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας επί του 74ου Εθνικού Συνεδρίου της. Φώτο: Ο...
16 Νοεμβρίου, 2018 - 11:09
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2018 - 11:42

«Οι Αρκάδες της Αμερικής: Ιστορία και Προσφορά»

Διαδώστε:
«Οι Αρκάδες της Αμερικής: Ιστορία και Προσφορά»

Συγκίνηση και έντονα συναισθήματα χαρακτήρισαν την παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα – ερευνητή, κ. Πέτρου Σαραντάκη, «Οι Αρκάδες της Αμερικής – Ιστορία και Προσφορά», η οποία πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου «Vista Sky Lounge», στο Λονγκ Αϊλαντ Σίτι στο πλαίσιο των τετραήμερων εκδηλώσεων της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας επί του 74ου Εθνικού Συνεδρίου της.

Φώτο: Ο Πέτρος Σαραντάκης (δεύτερος από αριστερά) παρέλαβε την τιμητική πλακέτα του βραβείου «Νίκος Γκάτσος» από τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, Δημήτρη Φίλιο (πρώτος από αριστερά). Διακρίνονται ακόμη οι Κώστας Καπογιάννης, Ανδρέας Παπαντωνίου και Γιώργος Ρεβενιώτης. Φωτογραφίες / Πηγή: Εθνικός Κήρυξ, Κώστας Μπέη.

Περισσότερα εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων