19/11/2018 19/11/2018 Της ΡΕΒΕΚΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Πηγή: Greek News Online / hellasjournal.com Συνεχίζοντας μια μακρά παράδοση κοινωνικής προσφοράς και φιλανθρωπίας, το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα του Pan Gregorian της Νέας Ιερσέης προσέφερε στη διάρκεια του 34ου ετήσιου δείπνου του, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, στο πολυτελές “The Venetian” στο Γκάρφιλντ της Νέας Ιερσέης, δωρεές συνολικής αξίας ενενήντα πέντε χιλιάδων δολαρίων....
19 Νοεμβρίου, 2018 - 11:09
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2018 - 11:11

Το Pan Gregorian τίμησε τον Γεν. Πρόξενο

Διαδώστε:
Το Pan Gregorian τίμησε τον Γεν. Πρόξενο

Της ΡΕΒΕΚΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Πηγή: Greek News Online / hellasjournal.com

Συνεχίζοντας μια μακρά παράδοση κοινωνικής προσφοράς και φιλανθρωπίας, το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα του Pan Gregorian της Νέας Ιερσέης προσέφερε στη διάρκεια του 34ου ετήσιου δείπνου του, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, στο πολυτελές “The Venetian” στο Γκάρφιλντ της Νέας Ιερσέης, δωρεές συνολικής αξίας ενενήντα πέντε χιλιάδων δολαρίων. Με δεκαπέντε χιλιάδες ευεργετήθηκε η Μητρόπολη της Νέας Ιερσέης όπως και η Ακαδημία του Αγίου Βασιλείου στο Γκάρισον της Νέας Υόρκης, είκοσι χιλιάδες έλαβαν δύο ερευνητικά κέντρα του Hackensack University Medical Center και πέντε χιλιάδες το Ελληνικό Τμήμα του Ronald McDonald House.

Για δεύτερη χρονιά φέτος, το Ίδρυμα απένειμε υποτροφίες, αξίας είκοσι χιλιάδων δολαρίων σε εφτά ελληνικής καταγωγής πρωτοετείς φοιτητές (Μαρία Μανουσάκη, Αλέξανδρος Μαρκουλής, Νικόλας Χάρας, Αλέξανδρος Καρανικόλας, Τζον Πετρής, Ανδρέας Κόνολυ και Νίκολας Χάρισον, ο οποίος και έλαβε την υποτροφία στη μνήμη του Γεωργίου Μανωλιού (αξίας πέντε χιλιάδων). Την υποτροφία επέδωσαν τα εγγόνια του αείμνηστου ιδρυτή του Pan Gregorian. Παράλληλα, για πρώτη φορά φέτος, το ίδρυμα ενίσχυσε με το ποσό των πέντε χιλιάδων έκαστο τα απογευματινά σχολεία των κοινοτήτων του Αγίου Δημητρίου στο Union, του Αγίου Φανουρίου στο Ελίζαμπεθ, του Αγίου Δημητρίου και του Ευαγγελισμού στο Jersey City. Με τον Καλό Σαμαρείτη παρομοίασε τα μέλη του Pan Gregorian ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης κ. Ευάγγελος, λέγοντας πως απλώνουν ένα χέρι βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων