07/03/2020 07/03/2020 Δέκα χρόνια συμπληρώνονται φέτος για τα Σεμινάρια Ελληνικής Ιστορίας και Πολιτισμού που διοργανώνει η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτωρίας. Ο συντονιστής των σεμιναρίων και μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, Νίκος Ντάλλας, μίλησε στο SBS Greek για τον φετινό κύκλο σεμιναρίων που ξεκίνησε την Πέμπτη 5 Μαρτίου, στις 7 το βράδυ. Η επιτυχημένη ‘φόρμουλα’...
07 Μαρτίου, 2020 - 9:37
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2020 - 9:52

Δέκα χρόνια Σεμιναρίων Ελληνικής Ιστορίας και Πολιτισμού στην άκρη της γης!

Διαδώστε:
Δέκα χρόνια Σεμιναρίων Ελληνικής Ιστορίας και Πολιτισμού στην άκρη της γης!

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται φέτος για τα Σεμινάρια Ελληνικής Ιστορίας και Πολιτισμού που διοργανώνει η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτωρίας.

Ο συντονιστής των σεμιναρίων και μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, Νίκος Ντάλλας, μίλησε στο SBS Greek για τον φετινό κύκλο σεμιναρίων που ξεκίνησε την Πέμπτη 5 Μαρτίου, στις 7 το βράδυ.

Η επιτυχημένη ‘φόρμουλα’ που ακολουθούν τα σεμινάρια είναι απλή: τα σεμινάρια είναι στην Αγγλική, είναι δωρεάν, είναι ανοιχτά σε όλους, γίνονται στο Ελληνικό Κέντρο, δηλαδή το κτίριο που στεγάζεται η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης σε κεντρικό σημείο της πόλης, έχουν συγκεκριμένη μέρα και ώρα, τα θέματα είναι ποικίλα, οι ομιλητές είνα στην πλειονότητά τους ερευνητές, συγγραφείς ή πανεπιστημιακοί, και χορηγούνται πιστοποιητικά συμμετοχής για όσους παρακολουθήσουν έναν συγκεκριμένο αριθμό σεμιναρίων (professional development).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων