28/05/2021 28/05/2021 Διαδικτυακή Εκδήλωση μνήμης για τη συμπλήρωση των 80 Χρονών από τη Μάχη της Κρήτης διοργανώνει η Παγκρητική Ομοσπονδία Ευρώπης υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας και του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών την Κυριακή 30.05.2021 στις 6:00μμ (ώρα Ελλάδος). Την Εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και...
28 Μαΐου, 2021 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2021 - 11:39

Διαδικτυακή Εκδήλωση μνήμης για τη Μάχη της Κρήτης

Διαδώστε:
Διαδικτυακή Εκδήλωση μνήμης για τη Μάχη της Κρήτης

Διαδικτυακή Εκδήλωση μνήμης για τη συμπλήρωση των 80 Χρονών από τη Μάχη της Κρήτης διοργανώνει η Παγκρητική Ομοσπονδία Ευρώπης υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας και του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών την Κυριακή 30.05.2021 στις 6:00μμ (ώρα Ελλάδος).

Την Εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, η κ. Μαρία Μαρινάκη, Πρέσβυς της Ελλάδος στη Γερμανία και ο κ. Μανώλης Κουγιουμουτζής, πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών.

Κύριοι Ομιλητές θα είναι ο κ. Εμμανουήλ Πετράκης, Αρχιπλοίαρχος ε.α, πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης και ο κ. Μαμαλάκης ιστορικός Ερευνητής, Σύμβουλος για θέματα Νεότερης Ιστορίας του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης. Θα μιλήσουν επίσης ο κ. Ullrich Mönnig, Καθηγητής του Τμήματος Βυζαντινολογίας και Νεοελληνικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου όπως και ο Δρ. Spenle, πρώην Υπουργός της Βαυαρικής Κυβέρνησης και νυν εντεταλμένος σύμβουλος της Βαυαρικής Κυβέρνησης κατά του αντισημιτισμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων