14/02/2020 14/02/2020 Στο πλαίσιο του 24ου Πολυπολιτισμικού Φεστιβάλ της Καμπέρας που πραγματοποιείται την ερχόμενη εβδομάδα, θα λάβει χώρα σύμφωνα με το ομογενειακό www.sbs.com και το καθιερωμένο γλέντι, όπως μας μεταφέρει η ανταποκρίτριά του ομογενειακού μέσου στην πρωτεύουσα Γιώτα Ελευθερίου. Το μεγαλύτερο πολυπολιτισμικό γεγονός της περιοχής είναι και πάλι εδώ, για 24η συνεχή χρονιά, έτοιμο να προσεκλύσει και...
14 Φεβρουαρίου, 2020 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2020 - 18:17

Η γιορτή του Ελληνισμού στην αυστραλιανή πρωτεύουσα!

Διαδώστε:
Η γιορτή του Ελληνισμού στην αυστραλιανή πρωτεύουσα!

Στο πλαίσιο του 24ου Πολυπολιτισμικού Φεστιβάλ της Καμπέρας που πραγματοποιείται την ερχόμενη εβδομάδα, θα λάβει χώρα σύμφωνα με το ομογενειακό www.sbs.com και το καθιερωμένο γλέντι, όπως μας μεταφέρει η ανταποκρίτριά του ομογενειακού μέσου στην πρωτεύουσα Γιώτα Ελευθερίου.

Το μεγαλύτερο πολυπολιτισμικό γεγονός της περιοχής είναι και πάλι εδώ, για 24η συνεχή χρονιά, έτοιμο να προσεκλύσει και φέτος χιλιάδες επισκέπτες από την Περιοχή Πρωτευούσης, αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας.

Το 24ο Εθνικό Πολυπολιτισμικό Φεστιβάλ της Καμπέρας θα ξεκινήσει την επόμενη Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 4 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου.

Διοργανωτές, εργαζόμενοι, αλλά και εθελοντές του φεστιβάλ προσφέρουν και φέτος μια πληθώρα δωρεάν εκδηλώσεων από σχεδόν όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης σε έξι διαφορετικές σκηνές του κέντρου της πόλης και σε εκατοντάδες περίπτερα κάθε είδους.

Κοσμοσυρροή στο «Γλέντι» της Καμπέρας
Φυσικά, το γνωστό πλέον σε όλους Ελληνικό Γλέντι που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στη σκηνή του Garema Place αποτελεί και φέτος ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του φεστιβάλ αυτού.

Όσοι επιθυμούν – έστω και την τελευταία στιγμή – να αφιερώσουν εθελοντικά λίγο από το χρόνο τους σε αυτή τη μοναδική γιορτή, μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Στέλλα Πολυχρονοπούλου στο τηλ. 0418 805 705.

Φέτος, θα δούμε την παρουσία του ελληνικού στοιχείου της Καμπέρας, όχι μόνο την Κυριακή στο Ελληνικό γλέντι, αλλά και το Σάββατο. Περισσότερες λεπτομέρειες στην ανταπόκριση της επόμενης εβδομάδας.

Το Ελληνικό Πρόγραμμα της Ραδιοφωνίας SBS θα είναι στο Ελληνικό γλέντι την Κυριακή με ζωντανές συνδέσεις για τα δρώμενα, αλλά και συνεντεύξεις με ομογενειακούς παράγοντες και άλλους αξιωματούχους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων