06/07/2019 06/07/2019 «Έφυγε» από κοντά μας την Πέμπτη 4 Ιουλίου η Καίτη Μπαραμίλη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αμπετείου Σχολής. Την είδηση ανήγγειλε μέσω του προσωπικού λογαριασμού της εκλιπούσης στο facebook η κόρη της Μαριάννα. Η Καίτη Μπαραμίλη, είχε αναπτύξει έντονη δραστηριότητα όχι μόνο ως μέλος του Δ.Σ του ΣΑΣ, αλλά και στους απανταχού Αιγυπτιώτες. Πάροικοι, με την...
06 Ιουλίου, 2019 - 12:42

«Έφυγε» η Καίτη Μπαραμίλη – Ψήφισμα από τον Σύλλογο Αμπετείου Σχολής

Διαδώστε:
«Έφυγε» η Καίτη Μπαραμίλη – Ψήφισμα από τον Σύλλογο Αμπετείου Σχολής

«Έφυγε» από κοντά μας την Πέμπτη 4 Ιουλίου η Καίτη Μπαραμίλη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αμπετείου Σχολής. Την είδηση ανήγγειλε μέσω του προσωπικού λογαριασμού της εκλιπούσης στο facebook η κόρη της Μαριάννα.

Η Καίτη Μπαραμίλη, είχε αναπτύξει έντονη δραστηριότητα όχι μόνο ως μέλος του Δ.Σ του ΣΑΣ, αλλά και στους απανταχού Αιγυπτιώτες. Πάροικοι, με την είδηση του θανάτου της διηγούνται ιστορίες από την εθελοντική της εργασία, όπως για παράδειγμα στους εορτασμούς για τα 100 χρόνια της Ε.Κ.Κ.

Το ψήφισμα του ΣΑΣ

Μετά την είδηση του αιφνίδιου θανάτου της αγαπημένης μας Καίτης Μπαραμίλη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε εκτάκτως την Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019, το πρωί και αποφάσισε τα ακόλουθα:

⦁ Να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του Συλλόγου Αμπετείου Σχολής.

⦁ Να παρευρεθεί σύσσωμο το Διοικητικό συμβούλιο στην Εξόδιο Ακολουθία.

⦁ Να κατατεθεί το ποσό των 100,00 € για τους σκοπούς της Κοικωνικής Πρόνοιας του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων.

⦁ Να αποσταλεί συλλυπητήρια επιστολή στην οικογένεια της.

Ο Πρόεδρος       Ο Γενικός Γραμματέας

Μίμης Πιερής     Δημήτρης Φοινίτση

Πηγή: ekkairo.org

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων