11/04/2019 11/04/2019 Σε κλίμα συγκίνησης ο πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας των ΗΠΑ, Νίκολας Γκέιτζ (Nicholas Gage) παρέδωσε επιταγή στις αδελφές του Κωνσταντίνου Κατσίφα κατά τη διάρκεια δεξίωσης στα γραφεία της Ομοσπονδίας στη Νέα Υόρκη αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την βαθιά εκτίμηση της ελληνικής ομογένειας στο πρόσωπο του Έλληνα ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα. Από την πλευρά τους οι...
11 Απριλίου, 2019 - 19:36

Επιταγή της Πανηπειρωτικής ΗΠΑ στις αδερφές του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Διαδώστε:
Επιταγή της Πανηπειρωτικής ΗΠΑ στις αδερφές του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Σε κλίμα συγκίνησης ο πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας των ΗΠΑ, Νίκολας Γκέιτζ (Nicholas Gage) παρέδωσε επιταγή στις αδελφές του Κωνσταντίνου Κατσίφα κατά τη διάρκεια δεξίωσης στα γραφεία της Ομοσπονδίας στη Νέα Υόρκη αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την βαθιά εκτίμηση της ελληνικής ομογένειας στο πρόσωπο του Έλληνα ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα. Από την πλευρά τους οι αδελφές του Κ. Καρσίφα ευχαρίστησαν τον κ. Γκέιτζ για τη συγκεκριμένη του πρωτοβουλία- αναγνώριση στον αδικοχαμένο αδελφό τους.

Στην παραπάνω φωτογραφία από δεξιά προς αριστερά διακρίνονται: Δημήτριος Τσούμπανος, πρώην πρόεδρος της Πανηπειρωτικής, Χάιδω Μπράτση, θεία των αδελφών Κατσίφα, Ευάγγελος Σακελαράκης, σύζυγός της Ανθούλας Κατσίφα, Ανθούλα Κατσίφα, Νίκολας Γκέιτζ, Ερμιόνη Κατσίφα, ο θείος της, Ευάγγελος Μπράτσης, Τιμολέων Γεωργίου -σύντροφος της Ερμιόνης και Θωμάς Βρακάς, πρώην πιλότος της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων