15/12/2019 15/12/2019 Εν όψει της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων τα νεαρά βλαστάρια του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Κοντοσκαλίου με τις μητέρες τους στόλισαν το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019, την Κοινοτική Αίθουσα των Αγίων Θεοδώρων Βλάγκας. Την Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου, τα παιδιά του Εργαστηρίου θα παρουσιάσουν εόρτιο πρόγραμμα κατά τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Κοινότητας. Η υπό την προεδρία του Εντιμ....
15 Δεκεμβρίου, 2019 - 11:19
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2019 - 11:04

Ετοιμασίες για τα Χριστούγεννα από τα μικρά παιδιά της Κοινότητας Βλάγκας

Διαδώστε:
Ετοιμασίες για τα Χριστούγεννα από τα μικρά παιδιά της Κοινότητας Βλάγκας

Εν όψει της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων τα νεαρά βλαστάρια του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Κοντοσκαλίου με τις μητέρες τους στόλισαν το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019, την Κοινοτική Αίθουσα των Αγίων Θεοδώρων Βλάγκας.

Την Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου, τα παιδιά του Εργαστηρίου θα παρουσιάσουν εόρτιο πρόγραμμα κατά τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Κοινότητας.

Η υπό την προεδρία του Εντιμ. κ. Αναστασίου Χονδροπούλου Εφοροεπιτροπή της Κοινότητας ευχαρίστησε θερμά τους υπευθύνους του Εργαστηρίου Αιδεσιμ. π. Βασίλειο Ιωαννίδη και την Ευγεν. δίδα Γεωργία Κούτη, τα παιδιά και τις μητέρες και ευχήθηκε σε όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων