12/10/2020 12/10/2020 Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 η συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης που διοργάνωσε η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Πέρα σε συνεργασία με το ίδρυμα “Umut Köprüsü Derneği” και την Δρ. Μαρία Προδρόμου, Λέκτορα Νοσηλευτικής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στον χώρο της Κοινότητας Ιερού Ναού Παναγίας Κουμαριωτίσσης Νεοχωρίου. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν 14 συμμετέχοντες, ηλικίας 60+ και παρακολούθησαν...
12 Οκτωβρίου, 2020 - 13:29
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2020 - 13:32

Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Πέρα: “Care for you”

Διαδώστε:
Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Πέρα: “Care for you”

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 η συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης που διοργάνωσε η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Πέρα σε συνεργασία με το ίδρυμα “Umut Köprüsü Derneği” και την Δρ. Μαρία Προδρόμου, Λέκτορα Νοσηλευτικής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στον χώρο της Κοινότητας Ιερού Ναού Παναγίας Κουμαριωτίσσης Νεοχωρίου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν 14 συμμετέχοντες, ηλικίας 60+ και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τους εκπαιδευτές από το ίδρυμα “Umut Köprüsü Derneği” για τις σύγχρονες εφαρμογές της ψηφιακής τεχνολογίας.


Στη συνέχεια ήρθαν σε διαδικτυακή επαφή με την Δρ Μαρία Προδρόμου, ενημερώθηκαν για τη θεματολογία των μελλοντικών σεμιναρίων εξ αποστάσεως μαζί της και δήλωσαν τις προτιμήσεις τους για τα θέματα.
Την εκδήλωση προλόγισαν οι κυρίες Δανάη Παλάκογλου και Λούκη Κοτάμ.
Ευχαριστούμε θερμά για την εθελοντική εργασία του ιδρύματος “Umut Köprüsü Derneği” και της Δρος Μαρίας Προδρόμου, καθώς επίσης για την φιλοξενία της Κοινότητας Ιερού Ναού Παναγίας Κουμαριωτίσσης Νεοχωρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων