08/08/2022 08/08/2022 Τη συμπαράστασή της προς την Ομογένεια της Κωνσταντινούπολης σχετικά με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Γηροκομείο του Μπαλουκλί εκφράζει με ανακοίνωσή του του Διοικητικό Συμβούλιο της Ιμβριακης Ένωσης Μακεδονίας – Θράκης. Παράλληλα, συντάσσεται με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο για την ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών και την λειτουργία του σημαντικού αυτού Ιδρύματος για την Ομογένεια....
08 Αυγούστου, 2022 - 11:13
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2022 - 11:14

Η Ιμβριακή Ένωση Μακεδονίας-Θράκης για την φωτιά στο Γηροκομείο Μπαλουκλί

Διαδώστε:
Η Ιμβριακή Ένωση Μακεδονίας-Θράκης για την φωτιά στο Γηροκομείο Μπαλουκλί

Τη συμπαράστασή της προς την Ομογένεια της Κωνσταντινούπολης σχετικά με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Γηροκομείο του Μπαλουκλί εκφράζει με ανακοίνωσή του του Διοικητικό Συμβούλιο της Ιμβριακης Ένωσης Μακεδονίας – Θράκης.

Παράλληλα, συντάσσεται με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο για την ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών και την λειτουργία του σημαντικού αυτού Ιδρύματος για την Ομογένεια.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιμβριακης Ένωσης Μακεδονίας – Θράκης με μεγάλη αγωνία κι έκδηλη ανησυχία παρακολούθησε την εξέλιξη της πυρκαγιάς και την εκκένωση του Νοσοκομείου και του Γηροκομείου του Μπαλουκλή. Ενός ιστορικού Ιδρύματος συνδεδεμένου με την περίθαλψη και την αρωγή χιλιάδων ομογενών της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου.

Συμπάσχουμε και συμπαραστεκόμαστε στους αδελφούς μας Κωνσταντινουπολίτες σ΄αυτή τους την δοκιμασία και στο πλήγμα που υπέστησαν. Συντασσόμαστε με Τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη μας για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών και την λειτουργία του σημαντικού αυτού Ιδρύματος για την Ομογένεια”, αναφέρει.

Η ανακοίνωση σε μορφή pdf

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων