08/04/2019 08/04/2019 Την Παρασκευή 5 Απριλίου με την ευκαιρία της Δ’ Στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου, τέθηκε σε προσκύνημα στον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών του Μπρούκλιν η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Καρδιώτισσας προερχόμενη από την Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγ. Γεωργίου στην Πενσυλβάνια. Οπως γράφει ο Εθνικός Κήρυξ, η ιερά εικόνα, συνοδευόμενη από τον Αρχιεπίσκοπο...
08 Απριλίου, 2019 - 12:49
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2019 - 14:00

Η Παναγιά η Καρδιώτισσα στο Μπρούκλιν

Διαδώστε:
Η Παναγιά η Καρδιώτισσα στο Μπρούκλιν

Την Παρασκευή 5 Απριλίου με την ευκαιρία της Δ’ Στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου, τέθηκε σε προσκύνημα στον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών του Μπρούκλιν η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Καρδιώτισσας προερχόμενη από την Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγ. Γεωργίου στην Πενσυλβάνια.

Οπως γράφει ο Εθνικός Κήρυξ, η ιερά εικόνα, συνοδευόμενη από τον Αρχιεπίσκοπο Παμφίλου κ. Δανιήλ των εν ΗΠΑ Ουκρανών, υποδέχθηκε στα προπύλαια του Ιερού Ναού ο Αρχιμανδρίτης, Ευγένιος Πάππας και πλήθος πιστών.

Με την ευκαιρία της υποδοχής της εικόνας ετελέσθη ιερά δοξολογία και Ιερά Αγρυπνία και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία το Σάββατο το πρωί.

Ο Αρχιεπίσκοπος Δανιήλ μίλησε με Εθνικό Κήρυκα και εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση που επισκέφθηκε την εκκλησία των Τριών Ιεραρχών, στην οποία παραβρέθηκαν και πολλοί Ουκρανοί.

Φωτογραφίες: Εθνικός Κήρυξ/Μιχάλης Κακιάς

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων