04/04/2020 04/04/2020 Το Προξενείο της Ελλάδος στην Λουσάκα ετοιμάζει κατάσταση με όλους τους Έλληνες πολίτες και τις οικογένειες τους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ζάμπια, για πιθανή περίπτωση ανάγκης επαναπατρισμού αν η κατάσταση της δημόσιας υγείας στην Ζάμπια επιδεινωθεί σοβαρά. Αυτός ο κατάλογος πρέπει να περιέχει ισχύουσες και λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέλος της κάθε οικογένειας....
04 Απριλίου, 2020 - 20:11

Μέτρα λαμβάνει το Προξενείο της Ελλάδας στην Λουσάκα

Διαδώστε:
Μέτρα λαμβάνει το Προξενείο της Ελλάδας στην Λουσάκα

Το Προξενείο της Ελλάδος στην Λουσάκα ετοιμάζει κατάσταση με όλους τους Έλληνες πολίτες και τις οικογένειες τους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ζάμπια, για πιθανή περίπτωση ανάγκης επαναπατρισμού αν η κατάσταση της δημόσιας υγείας στην Ζάμπια επιδεινωθεί σοβαρά.

Αυτός ο κατάλογος πρέπει να περιέχει ισχύουσες και λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέλος της κάθε οικογένειας.

Η ανακοίνωση προτρέπει οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν τις ακόλουθες πληροφορίες για κάθε μέλος της οικογένειας τους που μένει προς το παρόν μαζί στους:
– όνομα και επίθετο
– ημερομηνία γέννησης
– αριθμό διαβατηρίου και χώρα έκδοσης
– email
– αριθμό τηλεφώνου
– τωρινή διεύθυνση κατοικίας

Ενώ παρακαλεί:

  1. να αποστείλετε τις ανωτέρω πληροφορίες μέσω WhatsApp (Eleni 0955-754696) η email ([email protected])

2.Αν υπάρχουν ερωτήσεις, παρακαλούμε τηλεφωνήστε μας στους αριθμούς 0961-860666 η 0955-754696)

3. Ιδιαιτέρως σας παρακαλούμε να διαδώσετε αυτό το μήνυμα σε όλες τις ελληνικές οικογένειες που γνωρίζετε στην Ζάμπια και να μας απαντήσετε όσο το δυνατόν συντομότερα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων