13/10/2020 13/10/2020 Τάμπλετ σε όλους τους μαθητές του φρόντισε να παρέχει το Ζωγράφειο Γυμνάσιο και Λύκειο της Κωνσταντινούπολης φέτος, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών για εξ αποστάσεως σύγχρονη και ασύγχρονη διδασκαλία, σε εποχές που η δια ζώσης διδασκαλία γίνεται δύσκολη λόγω κορωνοϊού. Προ ημερών η Διεύθυνση της σχολής είχε κάνει την εξής δήλωση: «Για τη...
13 Οκτωβρίου, 2020 - 21:54
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2020 - 20:32

Μοιράστηκαν τάμπλετ στους μαθητές του Ζωγράφειου

Διαδώστε:
Μοιράστηκαν τάμπλετ στους μαθητές του Ζωγράφειου

Τάμπλετ σε όλους τους μαθητές του φρόντισε να παρέχει το Ζωγράφειο Γυμνάσιο και Λύκειο της Κωνσταντινούπολης φέτος, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών για εξ αποστάσεως σύγχρονη και ασύγχρονη διδασκαλία, σε εποχές που η δια ζώσης διδασκαλία γίνεται δύσκολη λόγω κορωνοϊού.

Προ ημερών η Διεύθυνση της σχολής είχε κάνει την εξής δήλωση:
«Για τη διαδικτυακή εξ’ αποστάσεως σύγχρονη και ασύγχρονη διδασκαλία, θα παρέχουμε σε όλους τους μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου 50 tablet, για την καλύτερη και πιο αποτελεσματική διδασκαλία, τη στενή συνεργασία μαθητών και εκπαιδευτικών, την ανάθεση καθηκόντων, την αποστολή εκπαιδευτικού υλικού και φυσικά τη διατήρηση της διαρκούς επικοινωνίας μαθητών και εκπαιδευτικών.
Στόχος μας είναι και μετά την πανδημία οι νέες τεχνολογίες να ενσωματωθούν στην εκπαιδευτική διαδικασία, η εμπειρία που αποκτήθηκε να αξιοποιηθεί και στις φυσικές τάξεις».


Φωτογραφίες: ομάδα στο facebook ΖΩΓΡΑΦΕΙΩΤΕΣ (Zografyon Ozel Rum Lisesi)

Το Ζωγράφειο Λύκειο ή Ζωγράφειο Γυμνάσιο-Λύκειο και επίσημα Ζωγράφειον Λύκειον ή Ζωγράφειον Γυμνάσιον-Λύκειον είναι ένα από τα λίγα εναπομείναντα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα που λειτουργούν στην Κωνσταντινούπολη. Το σχολείο βρίσκεται στο κέντρο της Πόλης σε μικρή απόσταση από το Πέρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων