09/02/2022 09/02/2022 Το δικό του μήνυμα στέλνει ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσης για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας η οποία τιμάται σήμερα, 9 Φεβρουαρίου, αναρτώντας παράλληλα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένα συγκινητικό βίντεο με μαθητές ομογενειακών σχολείων του Σικάγου να αναφέρουν την αγαπημένη τους ελληνική λέξη. Στο μήνυμα του ο κ. Βλάσης αναφέρει: 9...
09 Φεβρουαρίου, 2022 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2022 - 16:57

Ο βουλευτής Κώστας Βλάσης για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας – Συγκινητικό βίντεο

Διαδώστε:
Ο βουλευτής Κώστας Βλάσης για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας – Συγκινητικό βίντεο

Το δικό του μήνυμα στέλνει ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσης για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας η οποία τιμάται σήμερα, 9 Φεβρουαρίου, αναρτώντας παράλληλα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένα συγκινητικό βίντεο με μαθητές ομογενειακών σχολείων του Σικάγου να αναφέρουν την αγαπημένη τους ελληνική λέξη.

Στο μήνυμα του ο κ. Βλάσης αναφέρει:

9 Φεβρουαρίου – Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Γιορτάζουμε την ομορφιά, τη δύναμη, τη σπουδαιότητα και την οικουμενικότητα της γλώσσας μας με τον πιο όμορφο τρόπο, ακούγοντας από τα χείλη των μαθητών των ομογενειακών σχολείων του Σικάγου την αγαπημένη τους ελληνική λέξη!

Γιατί μια λέξη αρκεί να μας ταξιδέψει, να μας συγκινήσει, vα ξυπνήσει αναμνήσεις, μυρωδιές και γεύσεις. Μια λέξη αρκεί να μηδενίσει την απόσταση από το Σικάγο ως το «πέτρινο ακρωτήρι στη Μεσόγειο».

Συγχαρητήρια στον Γενικό Πρόξενο Σικάγου Μάνο Κουμπαράκη για τη συγκινητική πρωτοβουλία, αλλά και σε όλα τα στελέχη του Προξενείου. Όταν η αγάπη για την Πατρίδα συνδυάζεται με το μεράκι, τότε το αποτέλεσμα μόνο καλό μπορεί να είναι!!

Δείτε την ανάρτηση του κ. Βλάση:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων