11/07/2019 11/07/2019 Το πρωί της 8ης Ιουλίου έλαβε χώρα στο Ελληνικό Λύκειο Μονάχου τελετή ονοματοδοσίας του Λυκείου με το όνομα „Ελληνικό Λύκειο Μονάχου Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή“. Ο διευθυντής του Λυκείου κ. Σταύρος Ελευθεριάδης και ο Συντονιστής Εκπαίδευσης κ. Γεώργιος Παπατσίμπας καλοσώρισαν τους προσκεκλημένους, τόνισαν τη σημασία της ονοματοδοσίας και προέβησαν στα αποκαλυπτήρια της πλακέτας που έχει στηθεί στην...
11 Ιουλίου, 2019 - 13:16

Ονοματοδοσία του Ελληνικού Λυκείου Μονάχου

Διαδώστε:
Ονοματοδοσία του Ελληνικού Λυκείου Μονάχου

Το πρωί της 8ης Ιουλίου έλαβε χώρα στο Ελληνικό Λύκειο Μονάχου τελετή ονοματοδοσίας του Λυκείου με το όνομα „Ελληνικό Λύκειο Μονάχου Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή“. Ο διευθυντής του Λυκείου κ. Σταύρος Ελευθεριάδης και ο Συντονιστής Εκπαίδευσης κ. Γεώργιος Παπατσίμπας καλοσώρισαν τους προσκεκλημένους, τόνισαν τη σημασία της ονοματοδοσίας και προέβησαν στα αποκαλυπτήρια της πλακέτας που έχει στηθεί στην είσοδο του Λυκείου.
Ακολούθησε τελετή του αγιασμού του σχολείου από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Λεύκης κ. Ευμένιο, τον Αρχιμανδρίτη Γεώργιο Σιώμο και τους διακόνους π. Γρηγόριο και π. Ιάκωβο. Παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας κ. Παντελεήμων, ο Πρωτοπρεσβύτερος Απόστολος Μαλαμούσης, το διδακτικό προσωπικό του Λυκείου, μαθήτριες, μαθητές και γονείς, η πρόεδρος του Ιδρύματος ΠΑΛΛΑΔΙΟ Δρ. Βασιλεία Τριάρχη, η υπεύθυνη για τα Τμήματα Μητρικής γλώσσης κ. Ελένη Βούλγαρη, η πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων κ. Φανή Αθέρα, ο πρόεδρος του Θρακικού Συλλόγου Μονάχου κ. Ηλίας Νταλακίδης, 12μελής ομάδα επισκεπτών από τη Λάρισα και πολλοί άλλοι.
Μετά τον αγιασμό ακολούθησε ομιλία της κ. Βλαχοστεργίου- Βασβατέκη με θέμα: Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή, ο εμπνευστής και δημιουργός του Πανεπιστημίου Σμύρνης “Φως εξ Ανατολών”, ενώ οι μαθήτριες Δέσποινα Λαμπρίδου και Σοφία Μπούμπα ανέγνωσαν ποιήματα της ομιλήτριας. Ακολούθησε δεξίωση για όλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων