20/09/2020 20/09/2020 Οι “Επιπτώσεις της Πανδημίας στην Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση του Αποδήμου Ελληνισμού” ήταν το θέμα της 3ης διεθνούς τηλεδιάσκεψης των ομογενών εκπαιδευτικών που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Εκπαιδευτικών και Πολιτιστικών Συλλόγων Αμερικής και η Πρόεδρος της κ. Στέλλας Κοκκόλη. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν μεταξύ άλλων, η Υφυπουργός Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη, ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου,...
20 Σεπτεμβρίου, 2020 - 10:10
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2020 - 9:15

Πανδημία και Απόδημος Ελληνισμός

Διαδώστε:
Πανδημία και Απόδημος Ελληνισμός

Οι “Επιπτώσεις της Πανδημίας στην Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση του Αποδήμου Ελληνισμού” ήταν το θέμα της 3ης διεθνούς τηλεδιάσκεψης των ομογενών εκπαιδευτικών που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Εκπαιδευτικών και Πολιτιστικών Συλλόγων Αμερικής και η Πρόεδρος της κ. Στέλλας Κοκκόλη.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν μεταξύ άλλων, η Υφυπουργός Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη, ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου, Διευθυντής του γραφείου Παιδείας της Αρχιεπισκοπής κ. Αναστάσιος Κουλαρμάνης και η Πρόεδρος του Ανωτάτου Συμβουλίου Παιδείας της Αρχιεπισκοπής κ. Κρομμύδα.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Γιάννης Χρυσουλάκης. Ο κ. Χρυσουλάκης σε ανάρτησή του τονίζει πως είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί με τους εκπαιδευτικούς από 12 κράτη για επίκαιρα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος. “Τους παρουσίασα τις σχετικές δράσεις όπως το έργο staellinika.com και τη ψηφιοποίηση των δράσεων για τα 200 χρόνια από το 1821, της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού” προσθέτει χαρακτηριστικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων