10/12/2021 10/12/2021 Ημέρα προσφοράς, αγάπης και φιλανθρωπίας από την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ελληνίδων Κυριών Καΐρου και τους μαθητές της Αμπετείου Σχολής ήταν η Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου. Η πρόεδρος της Φιλοπτώχου κα Χρυσάνθη Σκουφαρίδου ευχαρίστησε όλους για την εθελοντική συνεισφορά τους. Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου ήταν ημέρα αρωγής προς τους εγγεγραμμένους βοηθηματούχους του Φιλανθρωπικού Σωματείου. Οι κυρίες της Φιλοπτώχου...
10 Δεκεμβρίου, 2021 - 12:55
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2021 - 12:27

Προσφορά αγάπης από την Αμπέτειο Σχολή προς την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ελληνίδων Κυριών Καΐρου

Διαδώστε:
Προσφορά αγάπης από την Αμπέτειο Σχολή προς την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ελληνίδων Κυριών Καΐρου

Ημέρα προσφοράς, αγάπης και φιλανθρωπίας από την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ελληνίδων Κυριών Καΐρου και τους μαθητές της Αμπετείου Σχολής ήταν η Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου. Η πρόεδρος της Φιλοπτώχου κα Χρυσάνθη Σκουφαρίδου ευχαρίστησε όλους για την εθελοντική συνεισφορά τους.

Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου ήταν ημέρα αρωγής προς τους εγγεγραμμένους βοηθηματούχους του Φιλανθρωπικού Σωματείου. Οι κυρίες της Φιλοπτώχου είχαν ετοιμάσει από νωρίς τις σακούλες με τα τρόφιμα, προσφορά των δωρητών του Σωματείου, όπως επίσης και τους φακέλους με τα χρήματα που θα λάμβαναν οι βοηθουματούχοι.

Η χαρά για όλους μεγάλη όταν στις 10 το πρωί η δις Φωτεινή Καλατζή, ο κ. Αλέξανδρος Παναγιωτακόπουλος και ο κ. Χρήστος Ρισκάλα προσέφεραν τριανταπέντε χρωματιστές σακούλες με τρόφιμα, τα οποία είχαν οι ίδιοι με τους Αμπετειανούς συμμαθητές και δασκάλους τους συσκευάσει και επιμεληθεί με καλαισθησία.

Συνοδεύονταν από την Υποδιευθύντρια της Σχολής κα Μαρία Λιάκου και τις εκπαιδευτικούς: κα Ρίτα Διαμαντίδου, κα Άννα Μάμου και την κα Ελένη Μαμούρη. Η κα Χρυσάνθη Σκουφαρίδου, η κα Βάσω Γαζή, η κα Βίλλυ Πολίτη-Ζούε και η κα Κάτια Καζακάκου τους υποδέχτηκαν με χαρά και ξεκίνησαν όλοι μαζί την διανομή των βοηθημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι λίγο πριν ξεκινήσει η διανομή, η πρόεδρος της Φιλοπτώχου κα Χρυσάνθη Σκουφαρίδου πλαισιωμένη από τις υπόλοιπες κυρίες του Σωματείου μοιράστηκε μαζί με τα παιδιά και τους συνοδούς τους, το όραμα του Φιλόπτωχου Σωματείου αλλά και την δική της, όπως και των υπολοίπων κυριών ψυχική απόκριση για την σημασία αλλά και την αναγκαιότητα της Φιλανθρωπίας εν γένη, δίνοντας στους νέους αυτούς ανθρώπους, με λίγες αλλά μεστές κουβέντες, ένα ζωντανό πρότυπο βιονομίας.

Ευχαρίστησε επίσης την κα Ελένη Μαγκανά εκπρόσωπο του Ιδρύματος Αμπέτ , η οποία, όπως είπε η κα Σκουφαρίδου , ανταποκρίθηκε άμεσα στην κοινή αυτή τους φιλανθρωπική δράση.

Μετά το πέρας του μοιράσματος των βοηθημάτων προσφέρθηκε στους μαθητές και στους συνοδούς τους ένα φιλόξενο κέρασμα από τις κυρίες του Σωματείου.

Τέλος η κα Σκουφαρίδου ευχαρίστησε όλους για την προτίμησή και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην Φιλόπτωχο Αδελφότητα για την πραγματοποίηση της κοινωνικής δράσης εθελοντισμού της Αμπετείου Σχολής και ανανέωσε το ραντεβού με τους νεαρούς μαθητές για την επόμενη χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων