04/03/2021 04/03/2021 Μετά την χθεσινή επίσκεψή του στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Άγκυρα, Εξοχ. Πρέσβης Nikolaus Meyer-Landrut, επισκέφθηκε μαζί με την αναπληρώτριά του, Ελευθερία Περτζινίδου, την πολιτική σύμβουλο, Sema Kılıçer, και την ακόλουθο Τύπου, Miray Akdağ, την Κοινόνοτα Νιχωρίου Βοσπόρου. Οι τέσσερίς τους ξεναγήθηκαν από τον πρόεδρο της Κοινότητας, κ. Λάκη Βίγκα, στην Παναγία Κουμαριώτισσα,...
04 Μαρτίου, 2021 - 12:56
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2021 - 16:26

Στην Παναγία την Κουμαριώτισσα ο αντιπρόσωπος της ΕΕ στην Άγκυρα

Διαδώστε:
Στην Παναγία την Κουμαριώτισσα ο αντιπρόσωπος της ΕΕ στην Άγκυρα

Μετά την χθεσινή επίσκεψή του στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Άγκυρα, Εξοχ. Πρέσβης Nikolaus Meyer-Landrut, επισκέφθηκε μαζί με την αναπληρώτριά του, Ελευθερία Περτζινίδου, την πολιτική σύμβουλο, Sema Kılıçer, και την ακόλουθο Τύπου, Miray Akdağ, την Κοινόνοτα Νιχωρίου Βοσπόρου.

Οι τέσσερίς τους ξεναγήθηκαν από τον πρόεδρο της Κοινότητας, κ. Λάκη Βίγκα, στην Παναγία Κουμαριώτισσα, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Θεοδώρου του Βυζαντίου και στον αυλόγυρο, όπου πληροφορήθηκαν την ιστορία του ναού.

Μεθαύριο, Παρασκευή, ο κ. Πρέσβης θα επισκεφθεί την Ι. Θεολογική Σχολή Χάλκης και το Ορφανοτροφείο της Πριγκήπου.

Φωτογραφίες: Απόστολος Ντόβας

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων