04/09/2019 04/09/2019 Συνάντηση με την υφυπουργό Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη είχαν αργά χθες το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστος Καβαλής και ο τ. υφυπουργός Εξωτερικών για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού κ. Τέρενς Κουίκ. Ο κ. Κουίκ ενημέρωσε την κ. Ζαχαράκη για τα προβλήματα στον τομέα της εκπαίδευσης που αντιμετωπίζουν οι ανά τον κόσμο ομογενείς. Ο κ. Καβαλής από την πλευρά του μετέφερε στην νέα υφυπουργό Παιδείας, τις...
04 Σεπτεμβρίου, 2019 - 18:23

Τα Ελληνικά Σχολεία της Αιγύπτου στο επίκεντρο

Διαδώστε:
Τα Ελληνικά Σχολεία της Αιγύπτου στο επίκεντρο

Συνάντηση με την υφυπουργό Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη είχαν αργά χθες το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστος Καβαλής και ο τ. υφυπουργός Εξωτερικών για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού κ. Τέρενς Κουίκ.

Ο κ. Κουίκ ενημέρωσε την κ. Ζαχαράκη για τα προβλήματα στον τομέα της εκπαίδευσης που αντιμετωπίζουν οι ανά τον κόσμο ομογενείς.

Ο κ. Καβαλής από την πλευρά του μετέφερε στην νέα υφυπουργό Παιδείας, τις ευχές της Δ.Ε της Ε.Κ.Κ για τα νέα της καθήκοντα και αναφέρθηκε στα εκπαιδευτικά προβλήματα που εντοπίζονται στα Ελληνικά σχολεία της Αιγύπτου.

Η κ. Ζαχαράκη είπε ότι θα έχει στενή συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν και εξέφρασε τη στήριξή της στο έργο της Ε.Κ.Κ.

Πηγή:ekkairo.org

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων