25/01/2020 25/01/2020 Στα προάστια της μακρινής Μελβούρνης θα δοξασθεί η Ελλάδα, αφού εκατοντάδες ομογενείς θα συμμετάσχουν στην παρέλαση για την ημέρα της Αυστραλίας. Σύμφωνα με το ομογενειακό ενημερωτικό μέσο sbs η πολυπολιτισμική Αυστραλία παρελαύνει την Κυριακή 26 Ιανουαρίου (σ.σ. αύριο) στη Μελβούρνη όπου εκπροσωπούνται βέβαια και η ελληνική και κυπριακή παροικία. Στο πλαίσιο των εορτασμών για την...
25 Ιανουαρίου, 2020 - 11:05
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2020 - 10:56

Θα δοξασθεί η Ελλάδα στα προάστια της Μελβούρνης!

Διαδώστε:
Θα δοξασθεί η Ελλάδα στα προάστια της Μελβούρνης!

Στα προάστια της μακρινής Μελβούρνης θα δοξασθεί η Ελλάδα, αφού εκατοντάδες ομογενείς θα συμμετάσχουν στην παρέλαση για την ημέρα της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με το ομογενειακό ενημερωτικό μέσο sbs η πολυπολιτισμική Αυστραλία παρελαύνει την Κυριακή 26 Ιανουαρίου (σ.σ. αύριο) στη Μελβούρνη όπου εκπροσωπούνται βέβαια και η ελληνική και κυπριακή παροικία.

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την Ημέρα της Αυστραλίας, ανήμερα της γιορτής, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, θα γίνει στη Μελβούρνη και η μεγάλη παρέλαση στο κέντρο της πόλης.

Στην παρέλαση αυτή, λαμβάνουν μέρος 2000 άτομα από 70 διαφορετικές μειονότητες. Την ελληνική και την κυπριακή κοινότητα θα εκπροσωπήσει, όπως γίνεται κάθε χρόνο, η Ελληνική Ακαδημία Χορού «Πήγασος»!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων