05/02/2021 05/02/2021 Διαδικτυακή εκδήλωση με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας, διοργανώνει η Ελληνική Κοινότητα Παρισιού και περιχώρων, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στη Γαλλία, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου. Θα χαιρετήσουν ο Γιάννης Χρυσουλάκης, Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας και η Σέτα Θεοδωρίδου, Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Παρισιού και περιχώρων. Το αναλυτικό πρόγραμμα...
05 Φεβρουαρίου, 2021 - 16:36
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2021 - 16:42

Τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας στο Παρίσι

Διαδώστε:
Τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας στο Παρίσι

Διαδικτυακή εκδήλωση με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας, διοργανώνει η Ελληνική Κοινότητα Παρισιού και περιχώρων, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στη Γαλλία, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου.

Θα χαιρετήσουν ο Γιάννης Χρυσουλάκης, Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας και η Σέτα Θεοδωρίδου, Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Παρισιού και περιχώρων.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης:

Νίκη Παπαηλιάκη, Ιστορικός: «Ελευθερία και γλώσσα. Η ελληνική γλώσσα και η Επανάσταση του 1821»

Νίκος Αλιάγας, Δημοσιογράφος. Απαγγελία : «Οι Μισολογγίτισσες», «Προφητεία απάνου στο πέσιμο του Μισολογγιού», αποσπάσματα από τη Γυναίκα της Ζάκυθος του Δ. Σολωμού

Θεατρικό Εργαστήρι ενηλίκων της Κοινότητας : Απαγγελίες αποσπασμάτων από τους Ελεύθερους Πολιορκημένους του Δ. Σολωμού και των Απομνημονευμάτων του Μακρυγιάννη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μέσω της πλατφόρμας ΖOOM και του παρακάτω συνδέσμου:

https://us02web.zoom.us/j/87364005214?pwd=U3ZGaUVkbUxzaThHdHVSd21KUjNydz09

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων