12/01/2021 12/01/2021 Τον Ιερό Ναό Παναγίας Κουμαριώτισσας και την Κοινότητα Νεοχωρίου Βοσπόρου επισκέφθηκαν χθες αυστριακοί αξιωματούχοι.  Συγκεκριμένα την κοινότητα επισκέφθηκε,  ο κ. Reinhold Lopatka, πρώην υπουργός Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων, πρώην υπουργός Οικονομικών και πλέον βουλευτής του αυστριακού κοινοβουλίου και εκπρόσωπος για ζητήματα Εξωτερικής και Ευρωπαϊκής Πολιτικής του Αυστριακού Λαϊκού Κόμματος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Πρόξενο της...
12 Ιανουαρίου, 2021 - 9:51
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2021 - 10:14

Στην Κοινότητα Νεοχωρίου αυστριακοί αξιωματούχοι

Διαδώστε:
Στην Κοινότητα Νεοχωρίου αυστριακοί αξιωματούχοι

Τον Ιερό Ναό Παναγίας Κουμαριώτισσας και την Κοινότητα Νεοχωρίου Βοσπόρου επισκέφθηκαν χθες αυστριακοί αξιωματούχοι. 

Συγκεκριμένα την κοινότητα επισκέφθηκε,  ο κ. Reinhold Lopatka, πρώην υπουργός Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων, πρώην υπουργός Οικονομικών και πλέον βουλευτής του αυστριακού κοινοβουλίου και εκπρόσωπος για ζητήματα Εξωτερικής και Ευρωπαϊκής Πολιτικής του Αυστριακού Λαϊκού Κόμματος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Πρόξενο της Αυστρίας στην Κωνσταντινούπολη.

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στον ναό και τον αυλόγυρο, ενημερώθηκαν για την ιστορία της κοινότητας και τους προσφέρθηκε κέρασμα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων