24/11/2021 24/11/2021 Tον Πρώην Ανώτατο Πρόεδρο της AHEPA (PSP), Γιώργο Χωριάτη (George Horiates), τίμησαν στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, στις 20 Νοεμβρίου, μέλη της οικογένειας AHEPA και φίλοι τους από όλο τον κόσμο. Η Φιλαδέλφεια έγινε όντως κέντρο του Ελληνισμού την ημέρα εκείνη, καθώς με την ευκαιρία συγκεντρώθηκαν για τα σπουδαία έργα της AHEPA, για τις...
24 Νοεμβρίου, 2021 - 13:23

Το AHEPA Immediate PSP Horiates βραβεύτηκε με το βραβείο First Ever Defender of Hellenism

Διαδώστε:
Το AHEPA Immediate PSP Horiates βραβεύτηκε με το βραβείο First Ever Defender of Hellenism

Tον Πρώην Ανώτατο Πρόεδρο της AHEPA (PSP), Γιώργο Χωριάτη (George Horiates), τίμησαν στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, στις 20 Νοεμβρίου, μέλη της οικογένειας AHEPA και φίλοι τους από όλο τον κόσμο.

Η Φιλαδέλφεια έγινε όντως κέντρο του Ελληνισμού την ημέρα εκείνη, καθώς με την ευκαιρία συγκεντρώθηκαν για τα σπουδαία έργα της AHEPA, για τις μελλοντικές γενιές, πάνω από 100.000 δολάρια!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μηδείας κ. Απόστολος, ο οποίος χαρακτήρισε την AHEPA ως την κορυφαία οργάνωση για τους Έλληνες της διασποράς παγκοσμίως, σημειώνοντας ότι δεν είναι τυχαίο που η Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής και η AHEPA θα γιορτάσουν τα εκατό χρόνια τους παράλληλα την επόμενη χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων