05/02/2023 05/02/2023 Να εορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας η οποία τιμάται κάθε χρόνο τις 9 Φεβρουαρίου, ημέρα θανάτου του Εθνικού μας ποιητή Διονύσιου Σολωμού, προετοιμάζονται στην Ζάμπια. Ο εορτασμός στοχεύει στην ανάδειξη του θεμελιώδους ρόλου της ελληνικής γλώσσας και της σημαντικής συνδρομής της στην ανάπτυξη και εδραίωση του Ευρωπαϊκού και του Παγκόσμιου Πολιτισμού. Ήδη στην ελληνική...
05 Φεβρουαρίου, 2023 - 13:18
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2023 - 13:25

Ζάμπια: Προετοιμασίες για την εορτή της Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας

Διαδώστε:
Ζάμπια: Προετοιμασίες για την εορτή της Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας

Να εορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας η οποία τιμάται κάθε χρόνο τις 9 Φεβρουαρίου, ημέρα θανάτου του Εθνικού μας ποιητή Διονύσιου Σολωμού, προετοιμάζονται στην Ζάμπια.

Ο εορτασμός στοχεύει στην ανάδειξη του θεμελιώδους ρόλου της ελληνικής γλώσσας και της σημαντικής συνδρομής της στην ανάπτυξη και εδραίωση του Ευρωπαϊκού και του Παγκόσμιου Πολιτισμού.

Ήδη στην ελληνική κοινότητα της Λουσάκα έχει προετοιμαστεί ο χώρος στον οποίο θα τιμηθεί και φέτος η Ημέρα της Ελληνικής Γλώσσας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων