29/07/2019 29/07/2019 Τo Σάββατο 27 Ιουλίου 2019 ετελέσθησαν τα Θυρανοίξια του Ιερου Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην κωμόπολη της Νεστάνης. Τον αγιασμό ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος με τον Εφημέριο του χωριού π. Κυριάκο Λατσώνα και άλλους Κληρικούς. Ακολούθως τελέσθηκε ο Εσπερινός. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους παρευρισκομένους με λόγους πνευματικούς και επαίνεσε τον...
29 Ιουλίου, 2019 - 12:31

Τα Θυρανοίξια του Ιερου Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος

Διαδώστε:
Τα Θυρανοίξια του Ιερου Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος

Τo Σάββατο 27 Ιουλίου 2019 ετελέσθησαν τα Θυρανοίξια του Ιερου Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην κωμόπολη της Νεστάνης.

Τον αγιασμό ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος με τον Εφημέριο του χωριού π. Κυριάκο Λατσώνα και άλλους Κληρικούς. Ακολούθως τελέσθηκε ο Εσπερινός.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους παρευρισκομένους με λόγους πνευματικούς και επαίνεσε τον Κτήτορα του Ναού κ. Σωτήριο Παπαγιάννη.

Μετά τον Εσπερινό ακολούθησε παραδοσιακό κέρασμα με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων